Запис Детальніше

Дозрівання голландського сиру в розчинах меду

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дозрівання голландського сиру в розчинах меду
Ripening of dutch cheese in honeysolution
 
Creator Лисенко, Г. Л.
Бусол, Л. В.
Гейда, І. М.
Lysenko, A. L.
Busol, L. V.
Geida, I. M.
 
Contributor Харківська державна зооветеринарна академія., м. Харків, Україна
 
Subject 637.305
664.8.034
 
Date 2015-12-21T14:32:56Z
2015-12-21T14:32:56Z
2015-10-08
2015-10-08
 
Type Article
 
Identifier Лисенко Г. Л. Дозрівання голландського сиру в розчинах меду / Г. Л. Лисенко, Л. В. Бусол, І. М. Гейда // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 50-51. — (Секція харчові технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6441
Lysenko A. L., Busol L. V., Geida I. M. (2015) Dozrivannia hollandskoho syru v rozchynakh medu [Ripening of dutch cheese in honeysolution]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 50-51 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
1. Ветеринарно-санитарна експертиза з основами технології і стандартизації продуктів тваринництва /О.М.Якубчак, В.І.Хоменко, С.Д.Мельничук та інш. За ред.. О.М.Якубчак, В.І.Хоменко.-Київ,2005.-800с.
1. Veterynarno-sanytarna ekspertyza z osnovamy tekhnolohii i standartyzatsii produktiv tvarynnytstva /O.M.Yakubchak, V.I.Khomenko, S.D.Melnychuk ta insh. ed.. O.M.Yakubchak, V.I.Khomenko.-Kyiv,2005.-800p.
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
 
Format 50-51
 
Coverage 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU