Дозрівання голландського сиру в розчинах меду
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дозрівання голландського сиру в розчинах меду
Ripening of dutch cheese in honeysolution |
|
Creator |
Лисенко, Г. Л.
Бусол, Л. В. Гейда, І. М. Lysenko, A. L. Busol, L. V. Geida, I. M. |
|
Contributor |
Харківська державна зооветеринарна академія., м. Харків, Україна
|
|
Subject |
637.305
664.8.034 |
|
Date |
2015-12-21T14:32:56Z
2015-12-21T14:32:56Z 2015-10-08 2015-10-08 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Лисенко Г. Л. Дозрівання голландського сиру в розчинах меду / Г. Л. Лисенко, Л. В. Бусол, І. М. Гейда // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 50-51. — (Секція харчові технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6441 Lysenko A. L., Busol L. V., Geida I. M. (2015) Dozrivannia hollandskoho syru v rozchynakh medu [Ripening of dutch cheese in honeysolution]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 50-51 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" 1. Ветеринарно-санитарна експертиза з основами технології і стандартизації продуктів тваринництва /О.М.Якубчак, В.І.Хоменко, С.Д.Мельничук та інш. За ред.. О.М.Якубчак, В.І.Хоменко.-Київ,2005.-800с. 1. Veterynarno-sanytarna ekspertyza z osnovamy tekhnolohii i standartyzatsii produktiv tvarynnytstva /O.M.Yakubchak, V.I.Khomenko, S.D.Melnychuk ta insh. ed.. O.M.Yakubchak, V.I.Khomenko.-Kyiv,2005.-800p. |
|
Rights |
© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
|
|
Format |
50-51
|
|
Coverage |
8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|