Запис Детальніше

Визначення ступеня глікемічності макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Визначення ступеня глікемічності макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами
Determining of glycemic extent of pasta, fortified with dietary fibers
 
Creator Карпик, Галина Вікторівна
Юрчак, Віра
Karpyk, Galyna
Yurchak, Vira
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Національний університет харчових технологій, Україна
 
Subject 664.6
 
Date 2015-12-21T14:33:56Z
2015-12-21T14:33:56Z
2015-10-08
2015-10-08
 
Type Article
 
Identifier Карпик Г. Визначення ступеня глікемічності макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами / Галина Карпик, Віра Юрчак // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 65-66. — (Секція харчові технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6449
Karpyk G., Yurchak V. (2015) Vyznachennia stupenia hlikemichnosti makaronnykh vyrobiv, zbahachenykh kharchovymy voloknamy [Determining of glycemic extent of pasta, fortified with dietary fibers]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 65-66 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
 
Format 65-66
 
Coverage 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU