Исследование рынка Республики Беларусь и приоритеты в производстве мясных продуктов функционального назначения
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Исследование рынка Республики Беларусь и приоритеты в производстве мясных продуктов функционального назначения
Market research the Republic of Belarus and priorities in the production of meat products functional appointments |
|
Creator |
Balotska, Aliaxandr
Labkova, Maryna Болотько, Александр Лобкова, Марина |
|
Contributor |
Могилевский государственный университет продовольствия, Республика Беларусь
|
|
Subject |
637.5
339.13 |
|
Date |
2015-12-21T14:44:18Z
2015-12-21T14:44:18Z 2015-10-08 2015-10-08 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Болотько А. Исследование рынка Республики Беларусь и приоритеты в производстве мясных продуктов функционального назначения / Александр Болотько, Марина Лобкова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 213. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6535 Balotska A., Labkova M. (2015) Issledovanie rynka Respubliki Belarus i prioritety v proizvodstve miasnykh produktov funktsionalnoho naznacheniia [Market research the Republic of Belarus and priorities in the production of meat products functional appointments]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 213 [in Russian]. |
|
Language |
ru
|
|
Relation |
Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
|
Rights |
© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
|
|
Format |
213
|
|
Coverage |
8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|