Запис Детальніше

Исследование рынка Республики Беларусь и приоритеты в производстве мясных продуктов функционального назначения

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Исследование рынка Республики Беларусь и приоритеты в производстве мясных продуктов функционального назначения
Market research the Republic of Belarus and priorities in the production of meat products functional appointments
 
Creator Balotska, Aliaxandr
Labkova, Maryna
Болотько, Александр
Лобкова, Марина
 
Contributor Могилевский государственный университет продовольствия, Республика Беларусь
 
Subject 637.5
339.13
 
Date 2015-12-21T14:44:18Z
2015-12-21T14:44:18Z
2015-10-08
2015-10-08
 
Type Article
 
Identifier Болотько А. Исследование рынка Республики Беларусь и приоритеты в производстве мясных продуктов функционального назначения / Александр Болотько, Марина Лобкова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 213. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6535
Balotska A., Labkova M. (2015) Issledovanie rynka Respubliki Belarus i prioritety v proizvodstve miasnykh produktov funktsionalnoho naznacheniia [Market research the Republic of Belarus and priorities in the production of meat products functional appointments]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 213 [in Russian].
 
Language ru
 
Relation Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
 
Format 213
 
Coverage 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU