Запис Детальніше

Особливості харчування у літньому і старечому віці

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості харчування у літньому і старечому віці
Features of meals in elderly and senile age
 
Creator Булик, Р.
Захарчук, О.
Кривчанська, М.
Bulyk, R.
Zaharchuk, O.
Kryvchanska, M.
 
Contributor Вищий державний навчальний заклад України «Буковинського державного медичного університету», м. Чернівці
 
Subject 612.673.9
 
Date 2015-12-21T14:40:02Z
2015-12-21T14:40:02Z
2015-10-08
2015-10-08
 
Type Article
 
Identifier Булик Р. Особливості харчування у літньому і старечому віці / Р. Булик, О. Захарчук, М. Кривчанська // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 155-156. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6499
Bulyk R., Zaharchuk O., Kryvchanska M. (2015) Osoblyvosti kharchuvannia u litnomu i starechomu vitsi [Features of meals in elderly and senile age]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 155-156 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
 
Format 155-156
 
Coverage 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU