Особливості харчування у літньому і старечому віці
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Особливості харчування у літньому і старечому віці
Features of meals in elderly and senile age |
|
Creator |
Булик, Р.
Захарчук, О. Кривчанська, М. Bulyk, R. Zaharchuk, O. Kryvchanska, M. |
|
Contributor |
Вищий державний навчальний заклад України «Буковинського державного медичного університету», м. Чернівці
|
|
Subject |
612.673.9
|
|
Date |
2015-12-21T14:40:02Z
2015-12-21T14:40:02Z 2015-10-08 2015-10-08 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Булик Р. Особливості харчування у літньому і старечому віці / Р. Булик, О. Захарчук, М. Кривчанська // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 155-156. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6499 Bulyk R., Zaharchuk O., Kryvchanska M. (2015) Osoblyvosti kharchuvannia u litnomu i starechomu vitsi [Features of meals in elderly and senile age]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 155-156 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
|
Rights |
© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
|
|
Format |
155-156
|
|
Coverage |
8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|