Мікробіологічні дослідження гострих соусів з перцю чілі та відповідність їх вимогам безпеки
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Мікробіологічні дослідження гострих соусів з перцю чілі та відповідність їх вимогам безпеки
Microbiological researches on spicy sauces with chili peppers and their compliance with safety requirements |
|
Creator |
Мельнічук, О.
Сельський, В. Melnychuk, O. Selskyi, V. |
|
Contributor |
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
|
|
Subject |
664.85.55
|
|
Date |
2015-12-21T14:40:08Z
2015-12-21T14:40:08Z 2015-10-08 2015-10-08 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Мельнічук О. Мікробіологічні дослідження гострих соусів з перцю чілі та відповідність їх вимогам безпеки / О. Мельнічук, В. Сельський // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 157-158. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6500 Melnychuk O., Selskyi V. (2015) Mikrobiolohichni doslidzhennia hostrykh sousiv z pertsiu chili ta vidpovidnist yikh vymoham bezpeky [Microbiological researches on spicy sauces with chili peppers and their compliance with safety requirements]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 157-158 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
|
Rights |
© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
|
|
Format |
157-158
|
|
Coverage |
8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|