Запис Детальніше

Мікробіологічні дослідження гострих соусів з перцю чілі та відповідність їх вимогам безпеки

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Мікробіологічні дослідження гострих соусів з перцю чілі та відповідність їх вимогам безпеки
Microbiological researches on spicy sauces with chili peppers and their compliance with safety requirements
 
Creator Мельнічук, О.
Сельський, В.
Melnychuk, O.
Selskyi, V.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
 
Subject 664.85.55
 
Date 2015-12-21T14:40:08Z
2015-12-21T14:40:08Z
2015-10-08
2015-10-08
 
Type Article
 
Identifier Мельнічук О. Мікробіологічні дослідження гострих соусів з перцю чілі та відповідність їх вимогам безпеки / О. Мельнічук, В. Сельський // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 157-158. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6500
Melnychuk O., Selskyi V. (2015) Mikrobiolohichni doslidzhennia hostrykh sousiv z pertsiu chili ta vidpovidnist yikh vymoham bezpeky [Microbiological researches on spicy sauces with chili peppers and their compliance with safety requirements]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 157-158 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
 
Format 157-158
 
Coverage 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU