Запис Детальніше

Особливості харчування людей похилого віку

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості харчування людей похилого віку
Particuliari ties of old-age people nutrition
 
Creator Сельський, В.
Мельнічук, О.
Бейко, Л.
Selskyi, V.
Melnychuk, O.
Beyko, L.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
 
Subject 636.02
 
Date 2015-12-21T14:40:16Z
2015-12-21T14:40:16Z
2015-10-08
2015-10-08
 
Type Article
 
Identifier Сельський В. Особливості харчування людей похилого віку / В. Сельський, О. Мельнічук, Л. Бейко // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 159. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6501
Selskyi V., Melnychuk O., Beyko L. (2015) Osoblyvosti kharchuvannia liudei pokhyloho viku [Particuliari ties of old-age people nutrition]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 159 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
 
Format 159
 
Coverage 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU