Особливості харчування людей похилого віку
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Особливості харчування людей похилого віку
Particuliari ties of old-age people nutrition |
|
Creator |
Сельський, В.
Мельнічук, О. Бейко, Л. Selskyi, V. Melnychuk, O. Beyko, L. |
|
Contributor |
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
|
|
Subject |
636.02
|
|
Date |
2015-12-21T14:40:16Z
2015-12-21T14:40:16Z 2015-10-08 2015-10-08 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Сельський В. Особливості харчування людей похилого віку / В. Сельський, О. Мельнічук, Л. Бейко // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 159. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6501 Selskyi V., Melnychuk O., Beyko L. (2015) Osoblyvosti kharchuvannia liudei pokhyloho viku [Particuliari ties of old-age people nutrition]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 159 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
|
Rights |
© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
|
|
Format |
159
|
|
Coverage |
8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|