Запис Детальніше

Українські стандарти безпечності харчових продуктів

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Українські стандарти безпечності харчових продуктів
Ukrainian food safety standards
 
Creator Назарко, Ірина Степанівна
Nazarko, Iryna
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Subject 641
 
Date 2015-12-21T14:40:22Z
2015-12-21T14:40:22Z
2015-10-08
2015-10-08
 
Type Article
 
Identifier Назарко І. Українські стандарти безпечності харчових продуктів / Ірина Назарко // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 160. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6502
Nazarko I. (2015) Ukrainski standarty bezpechnosti kharchovykh produktiv [Ukrainian food safety standards]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 160 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
 
Format 160
 
Coverage 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU