Запис Детальніше

Development of instrumental analytical approaches based on the principles of biosensorics for control of quality of milk and milk products

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Development of instrumental analytical approaches based on the principles of biosensorics for control of quality of milk and milk products
 
Creator Starodub, Nickolaj F.
Ruban, Julia
Taran, Marina V.
Shpyrka, N.
Witer, R.
 
Contributor National University of Life and Environmental Sciences of Ukraine, 15, Geroyiv Oborony, Kyiv 03041, Ukraine
Institut of Atomic Physics and Spectroscopy, University of Latvia, Rainis Blvd., LV-1586, Riga, Latvia
 
Date 2015-12-21T14:41:49Z
2015-12-21T14:41:49Z
2015-10-08
2015-10-08
 
Type Article
 
Identifier Development of instrumental analytical approaches based on the principles of biosensorics for control of quality of milk and milk products / Nickolaj F. Starodub, Julia Ruban, Marina V. Taran, N. Shpyrka, R. Witer // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 176-177. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6514
Starodub N. F., Ruban J., Taran M. V., Shpyrka N., Witer R. (2015) Development of instrumental analytical approaches based on the principles of biosensorics for control of quality of milk and milk products. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 176-177 [in English].
 
Language en
 
Relation Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
 
Format 176-177
 
Coverage 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU