Запис Детальніше

Контроль якості при виробництві нових видів консервів

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Контроль якості при виробництві нових видів консервів
Quality control in production of newkinds of canned food
 
Creator Тіхосова, Ганна
Стоянова, Ольга
Зубкова, Катерина
Stoyanova, O. V.
Zubkova, K. V.
 
Contributor Херсонський національний технічний університет, Україна
 
Subject 664.038
 
Date 2015-12-21T14:41:56Z
2015-12-21T14:41:56Z
2015-10-08
2015-10-08
 
Type Article
 
Identifier Тіхосова Г. Контроль якості при виробництві нових видів консервів / Ганна Тіхосова, Ольга Стоянова, Катерина Зубкова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 178-179. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6515
Stoyanova O. V., Zubkova K. V. (2015) Kontrol yakosti pry vyrobnytstvi novykh vydiv konserviv [Quality control in production of newkinds of canned food]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 178-179 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
1. Єгоров Б.В./ Мардар М.Р. Розробка збагачених харчових продуктів із покращеними споживчими властивостями / Б.В. Єгоров, М.Р. Мардар /Тези доповідей міжнародної науково – практичної конференції. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. – Харків. – ХДУХТ, 2012. – С.124-126
2. Денисенко І.П. Практичні аспекти запровадження системи НАССР на харчових підприємствах / І.П Денисенко І.П, О.В. Дорофієва//Испытание качества продукции. 2008.- № 3(18). – С.29-32.
3. Пат. № 99334 України МПК A23В 7/00 (2015.01) Консерви «Фаршировані томати «Гірчинка» Короленко В.О., Стоянова О.В., Широкий Є.І., Власенко Н.А, Чукавіна Г.В., Зекеряєва А.Л. № u 2015 00051; заявл. 05.01.2015; опубл.25.05.2015, Бюл.№ 10.
1. Yehorov B.V./ Mardar M.R. Rozrobka zbahachenykh kharchovykh produktiv iz pokrashchenymy spozhyvchymy vlastyvostiamy, B.V. Yehorov, M.R. Mardar /Tezy dopovidei mizhnarodnoi naukovo – praktychnoi konferentsii. Prohresyvna tekhnika ta tekhnolohii kharchovykh vyrobnytstv, restorannoho ta hotelnoho hospodarstv i torhivli. – Kharkiv. – KhDUKhT, 2012. – P.124-126
2. Denysenko I.P. Praktychni aspekty zaprovadzhennia systemy NASSR na kharchovykh pidpryiemstvakh, I.P Denysenko I.P, O.V. Dorofiieva//Yspytanye kachestva produktsyy. 2008.- No 3(18). – P.29-32.
3. Pat. No 99334 Ukrainy MPK A23V 7/00 (2015.01) Konservy "Farshyrovani tomaty "Hirchynka" Korolenko V.O., Stoianova O.V., Shyrokyi Ye.I., Vlasenko N.A, Chukavina H.V., Zekeriaieva A.L. № u 2015 00051; Decl. 05.01.2015; Publ.25.05.2015, Bull.No 10.
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
 
Format 178-179
 
Coverage 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU