Запис Детальніше

Особенности внедрения мсфо в практику работы пищевых предприятий в беларуси и туркменистане

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особенности внедрения мсфо в практику работы пищевых предприятий в беларуси и туркменистане
 
Creator Козлова, Елена
Курбанов, Сапардурды
 
Contributor Могилевский государственный университет продовольствия, Республика Беларусь
 
Subject 657
 
Date 2015-12-21T14:44:24Z
2015-12-21T14:44:24Z
2015-10-08
2015-10-08
 
Type Article
 
Identifier Козлова Е. Особенности внедрения мсфо в практику работы пищевых предприятий в беларуси и туркменистане / Елена Козлова, Сапардурды Курбанов // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 214. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6536
Kozlova E., Kurbanov S. (2015) Osobennosti vnedreniia msfo v praktiku raboty pishchevykh predpriiatii v belarusi i turkmenistane. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 214 [in Russian].
 
Language ru
 
Relation Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
 
Format 214
 
Coverage 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU