Особенности внедрения мсфо в практику работы пищевых предприятий в беларуси и туркменистане
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Особенности внедрения мсфо в практику работы пищевых предприятий в беларуси и туркменистане
|
|
Creator |
Козлова, Елена
Курбанов, Сапардурды |
|
Contributor |
Могилевский государственный университет продовольствия, Республика Беларусь
|
|
Subject |
657
|
|
Date |
2015-12-21T14:44:24Z
2015-12-21T14:44:24Z 2015-10-08 2015-10-08 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Козлова Е. Особенности внедрения мсфо в практику работы пищевых предприятий в беларуси и туркменистане / Елена Козлова, Сапардурды Курбанов // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 214. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6536 Kozlova E., Kurbanov S. (2015) Osobennosti vnedreniia msfo v praktiku raboty pishchevykh predpriiatii v belarusi i turkmenistane. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 214 [in Russian]. |
|
Language |
ru
|
|
Relation |
Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
|
Rights |
© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
|
|
Format |
214
|
|
Coverage |
8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|