Запис Детальніше

Сучасний стан і тенденції формування асортименту мармеладу желейного

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сучасний стан і тенденції формування асортименту мармеладу желейного
Modern situationand the tendencies of forming the assortmentof jellymarmalade
 
Creator Добровольська, Олена
Самохвалова, Ольга
Dobrovolska, Olena
Samohvalova, Olga
 
Contributor Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна
 
Subject 664.858
 
Date 2015-12-21T14:42:19Z
2015-12-21T14:42:19Z
2015-10-08
2015-10-08
 
Type Article
 
Identifier Добровольська О. Сучасний стан і тенденції формування асортименту мармеладу желейного / Олена Добровольська, Ольга Самохвалова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 183-184. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6518
Dobrovolska O., Samohvalova O. (2015) Suchasnyi stan i tendentsii formuvannia asortymentu marmeladu zheleinoho [Modern situationand the tendencies of forming the assortmentof jellymarmalade]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 183-184 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
 
Format 183-184
 
Coverage 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU