Сучасний стан і тенденції формування асортименту мармеладу желейного
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Сучасний стан і тенденції формування асортименту мармеладу желейного
Modern situationand the tendencies of forming the assortmentof jellymarmalade |
|
Creator |
Добровольська, Олена
Самохвалова, Ольга Dobrovolska, Olena Samohvalova, Olga |
|
Contributor |
Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна
|
|
Subject |
664.858
|
|
Date |
2015-12-21T14:42:19Z
2015-12-21T14:42:19Z 2015-10-08 2015-10-08 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Добровольська О. Сучасний стан і тенденції формування асортименту мармеладу желейного / Олена Добровольська, Ольга Самохвалова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 183-184. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6518 Dobrovolska O., Samohvalova O. (2015) Suchasnyi stan i tendentsii formuvannia asortymentu marmeladu zheleinoho [Modern situationand the tendencies of forming the assortmentof jellymarmalade]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 183-184 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
|
Rights |
© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
|
|
Format |
183-184
|
|
Coverage |
8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|