Натуральні соки, збагачені стабілованими гуміарабіком антоціанами винограду
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Натуральні соки, збагачені стабілованими гуміарабіком антоціанами винограду
Juices with stabilized grape anthocyanins in gum-arabic |
|
Creator |
Гураль, Л.
Куріленко, А. Hural, L. Kurylenko, A. |
|
Contributor |
Одеська національна академія харчових технологій, Україна
|
|
Subject |
663.81-027.242
634.8 547.973-021.632 |
|
Date |
2015-12-21T14:32:28Z
2015-12-21T14:32:28Z 2015-10-08 2015-10-08 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Гураль Л. Натуральні соки, збагачені стабілованими гуміарабіком антоціанами винограду / Л. Гураль, А. Куріленко // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 44-45. — (Секція харчові технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6437 Hural L., Kurylenko A. (2015) Naturalni soky, zbahacheni stabilovanymy humiarabikom antotsianamy vynohradu [Juices with stabilized grape anthocyanins in gum-arabic]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 44-45 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" 1. Сирохман, І. В. Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення. Навчальний посібник / І. В. Сирохман, В. М. Завгородня. – К.: Центр учбової літератури, 2009. – 544 с. 2. Капрельянц, Л. В. Функциональные продукты: тенденции и перспективы / Л. В. Капрельянц, Г. А. Хомич // Нутриціологія, дієтологія, проблеми харчування. – 2012. – № 4. – С. 4-8. 3. Шестерин, В. И. Изучение состава антоцианов винограда / В. И. Шестерин, В. П. Севодин // Химия растительного сырья. – 2013. – №3. – С. 177-180. 4. John F. Kennedy, Gum Arabic / John F. Kennedy, Glyn O. Phillips, Peter A. Williams. – Royal Society of Chemistry;Hardback, 2011. – 372 р. 5. Черно, Н. К. Біотехнологічний спосіб вилучення арабіногалактану із деревини сосни / Н. К. Черно, Л. С. Гураль, О. В. Ломака // Наукові праці ОНАХТ. – 2012. – Вип. 42. – Том 2. – C. 157-161. 1. Syrokhman, I. V. Tovaroznavstvo kharchovykh produktiv funktsionalnoho pryznachennia. Navchalnyi posibnyk, I. V. Syrokhman, V. M. Zavhorodnia. – K.: Tsentr uchbovoi literatury, 2009. – 544 p. 2. Kapreliants, L. V. Funktsyonalnye produkty: tendentsyy y perspektyvy, L. V. Kapreliants, H. A. Khomych, Nutrytsiolohiia, diietolohiia, problemy kharchuvannia. – 2012. – No 4. – P. 4-8. 3. Shesterin, V. I. Izuchenie sostava antotsianov vinohrada, V. I. Shesterin, V. P. Sevodin, Khimiia rastitelnoho syria. – 2013. – No 3. – P. 177-180. 4. John F. Kennedy, Gum Arabic, John F. Kennedy, Glyn O. Phillips, Peter A. Williams. – Royal Society of Chemistry;Hardback, 2011. – 372 r. 5. Cherno, N. K. Biotekhnolohichnyi sposib vyluchennia arabinohalaktanu iz derevyny sosny, N. K. Cherno, L. S. Hural, O. V. Lomaka, Naukovi pratsi ONAKhT. – 2012. – Iss. 42. – V. 2. – P. 157-161. |
|
Rights |
© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
|
|
Format |
44-45
|
|
Coverage |
8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|