Запис Детальніше

Використання традиційних технологій для отримання сучасних продуктів харчування

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання традиційних технологій для отримання сучасних продуктів харчування
The use of traditional technologies for modern food
 
Creator Зайцева, О.
Сметанін, В.
Степневська, Я.
Zaitseva, O.
Smetanin, V.
Stepnevska, Y.
 
Contributor Український державний хіміко-технологічний університет, м. Дніпропетровськ
ТОВ «Науково дослідний інститут аграрного бізнесу», м. Дніпропетровськ
 
Subject 664
 
Date 2015-12-21T14:42:26Z
2015-12-21T14:42:26Z
2015-10-08
2015-10-08
 
Type Article
 
Identifier Зайцева О. Використання традиційних технологій для отримання сучасних продуктів харчування / О. Зайцева, В. Сметанін, Я. Степневська // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 185-186. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6519
Zaitseva O., Smetanin V., Stepnevska Y. (2015) Vykorystannia tradytsiinykh tekhnolohii dlia otrymannia suchasnykh produktiv kharchuvannia [The use of traditional technologies for modern food]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 185-186 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
 
Format 185-186
 
Coverage 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU