Використання традиційних технологій для отримання сучасних продуктів харчування
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання традиційних технологій для отримання сучасних продуктів харчування
The use of traditional technologies for modern food |
|
Creator |
Зайцева, О.
Сметанін, В. Степневська, Я. Zaitseva, O. Smetanin, V. Stepnevska, Y. |
|
Contributor |
Український державний хіміко-технологічний університет, м. Дніпропетровськ
ТОВ «Науково дослідний інститут аграрного бізнесу», м. Дніпропетровськ |
|
Subject |
664
|
|
Date |
2015-12-21T14:42:26Z
2015-12-21T14:42:26Z 2015-10-08 2015-10-08 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Зайцева О. Використання традиційних технологій для отримання сучасних продуктів харчування / О. Зайцева, В. Сметанін, Я. Степневська // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 185-186. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6519 Zaitseva O., Smetanin V., Stepnevska Y. (2015) Vykorystannia tradytsiinykh tekhnolohii dlia otrymannia suchasnykh produktiv kharchuvannia [The use of traditional technologies for modern food]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 185-186 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
|
Rights |
© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
|
|
Format |
185-186
|
|
Coverage |
8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|