Запис Детальніше

Оцінка якості меду натурального, виробленого в різних регіонах України

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оцінка якості меду натурального, виробленого в різних регіонах України
Honey quality estimation of natural honey produced in different Ukraine regions
 
Creator Лисенко, Г.
Леппа, А.
Боднарчук, Ігор Орестович
Lysenko, A. L.
Leppa, A. L.
Bodnarchyk, I. M.
 
Contributor Харківська державна зооветеринарна академія. м. Харків, Україна
 
Subject 638.162
 
Date 2015-12-21T14:42:39Z
2015-12-21T14:42:39Z
2015-10-08
2015-10-08
 
Type Article
 
Identifier Лисенко Г. Оцінка якості меду натурального, виробленого в різних регіонах України / Г. Лисенко, А. Леппа, І. Боднарчук // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 188-189. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6521
Lysenko A. L., Leppa A. L., Bodnarchyk I. M. (2015) Otsinka yakosti medu naturalnoho, vyroblenoho v riznykh rehionakh Ukrainy [Honey quality estimation of natural honey produced in different Ukraine regions]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 188-189 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
1. Даниленко М. А. Конгрес – це здійснення обміну досвідом / М. А. Даниленко // Пасіка. - 2012. - №1 (225). - С. 13-17.
2. Ветеринарно-санітарна експертиза з основами технології і стандартизації продуктів тваринництва / [ Якубчак О. М., Хоменко В. І., Мельничук С. Д. та ін.]; за ред. О. М. Якубчак, В. І. Хоменка. – Київ: 2005. – 800 с.
3. Звягина А. П. Пищевая ценность сахара и меда / А. П. Звягина, Н. М. Алтухов // Пчеловодство. – 2010. - №1. – С. 52-53.
4. Мед натуральний. Технічні вимоги: ДСТУ 4497:2005. - [Чинний від 2007-01-01]. – К.: Держспоживстандарт України, 2007. – (Національний стандарт України).
5. Стряпунин И.А. Полезное о меде / И. А. Стряпунин. - М.: Знание, 2003. – 132 с.
1. Danylenko M. A. Konhres – tse zdiisnennia obminu dosvidom, M. A. Danylenko, Pasika. - 2012. - No 1 (225). - P. 13-17.
2. Veterynarno-sanitarna ekspertyza z osnovamy tekhnolohii i standartyzatsii produktiv tvarynnytstva, [ Yakubchak O. M., Khomenko V. I., Melnychuk S. D. and other]; ed. O. M. Yakubchak, V. I. Khomenka. – Kyiv: 2005. – 800 p.
3. Zviahina A. P. Pishchevaia tsennost sakhara i meda, A. P. Zviahina, N. M. Altukhov, Pchelovodstvo. – 2010. - No 1. – P. 52-53.
4. Med naturalnyi. Tekhnichni vymohy: DSTU 4497:2005. - [Chynnyi vid 2007-01-01]. – K.: Derzhspozhyvstandart Ukrainy, 2007. – (Natsionalnyi standart Ukrainy).
5. Striapunin I.A. Poleznoe o mede, I. A. Striapunin. - M.: Znanie, 2003. – 132 p.
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
 
Format 188-189
 
Coverage 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU