Запис Детальніше

Визначення якості виноградних вин

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Визначення якості виноградних вин
Definition of qualitywines
 
Creator Салєба, Людмила
Сарібєкова, Діана
Salieba, Liudmyla
Saribekova, Diana
 
Contributor Херсонський національний технічний університет, Україна
 
Subject 663.224
 
Date 2015-12-21T14:42:47Z
2015-12-21T14:42:47Z
2015-10-08
2015-10-08
 
Type Article
 
Identifier Салєба Л. Визначення якості виноградних вин / Людмила Салєба, Діана Сарібєкова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 190-191. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6522
Salieba L., Saribekova D. (2015) Vyznachennia yakosti vynohradnykh vyn [Definition of qualitywines]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 190-191 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
 
Format 190-191
 
Coverage 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU