|
Поле |
Співвідношення |
|
Title |
Наукове обгрунтування встановлення відповідності мікробіологічним критеріям гігієни виробництва туш свиней
Scientific basic establish compliance with microbiological criteria of hygine of swine production
|
|
Creator |
Кустуров, В. Б.
Касянчук, В. В.
Kusturov, V. B.
Kasyanchuk, V. V.
|
|
Contributor |
СНАУ
СумДУ
|
|
Subject |
637.07
637.075
|
|
Date |
2015-12-21T14:42:54Z
2015-12-21T14:42:54Z
2015-10-08
2015-10-08
|
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Кустуров В. Б. Наукове обгрунтування встановлення відповідності мікробіологічним критеріям гігієни виробництва туш свиней / В. Б. Кустуров, В. В. Касянчук // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 192. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6523
Kusturov V. B., Kasyanchuk V. V. (2015) Naukove obhruntuvannia vstanovlennia vidpovidnosti mikrobiolohichnym kryteriiam hihiieny vyrobnytstva tush svynei [Scientific basic establish compliance with microbiological criteria of hygine of swine production]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 192 [in Ukrainian].
|
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
|
|
Rights |
© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
|
|
Format |
192
|
|
Coverage |
8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
|
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU
|
|