Запис Детальніше

Наукове обгрунтування встановлення відповідності мікробіологічним критеріям гігієни виробництва туш свиней

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Наукове обгрунтування встановлення відповідності мікробіологічним критеріям гігієни виробництва туш свиней
Scientific basic establish compliance with microbiological criteria of hygine of swine production
 
Creator Кустуров, В. Б.
Касянчук, В. В.
Kusturov, V. B.
Kasyanchuk, V. V.
 
Contributor СНАУ
СумДУ
 
Subject 637.07
637.075
 
Date 2015-12-21T14:42:54Z
2015-12-21T14:42:54Z
2015-10-08
2015-10-08
 
Type Article
 
Identifier Кустуров В. Б. Наукове обгрунтування встановлення відповідності мікробіологічним критеріям гігієни виробництва туш свиней / В. Б. Кустуров, В. В. Касянчук // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 192. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6523
Kusturov V. B., Kasyanchuk V. V. (2015) Naukove obhruntuvannia vstanovlennia vidpovidnosti mikrobiolohichnym kryteriiam hihiieny vyrobnytstva tush svynei [Scientific basic establish compliance with microbiological criteria of hygine of swine production]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 192 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
 
Format 192
 
Coverage 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU