Особливості впливу теплової обробки на реологічні характеристики сиркових мас
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Особливості впливу теплової обробки на реологічні характеристики сиркових мас
Features of influence of heat treatment on the rheological characteristics of the curd |
|
Creator |
Ворощук, В. Я.
Шинкарик, М. М. Voroshchuk, V. Shynkaryk, M. |
|
Contributor |
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
|
|
Subject |
637.024
|
|
Date |
2015-12-21T14:34:08Z
2015-12-21T14:34:08Z 2015-10-08 2015-10-08 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Ворощук В. Я. Особливості впливу теплової обробки на реологічні характеристики сиркових мас / В. Я. Ворощук, М. М. Шинкарик // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 69-70. — (Секція харчові технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6451 Voroshchuk V., Shynkaryk M. (2015) Osoblyvosti vplyvu teplovoi obrobky na reolohichni kharakterystyky syrkovykh mas [Features of influence of heat treatment on the rheological characteristics of the curd]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 69-70 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
|
Rights |
© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
|
|
Format |
69-70
|
|
Coverage |
8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|