Запис Детальніше

Особливості впливу теплової обробки на реологічні характеристики сиркових мас

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості впливу теплової обробки на реологічні характеристики сиркових мас
Features of influence of heat treatment on the rheological characteristics of the curd
 
Creator Ворощук, В. Я.
Шинкарик, М. М.
Voroshchuk, V.
Shynkaryk, M.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
 
Subject 637.024
 
Date 2015-12-21T14:34:08Z
2015-12-21T14:34:08Z
2015-10-08
2015-10-08
 
Type Article
 
Identifier Ворощук В. Я. Особливості впливу теплової обробки на реологічні характеристики сиркових мас / В. Я. Ворощук, М. М. Шинкарик // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 69-70. — (Секція харчові технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6451
Voroshchuk V., Shynkaryk M. (2015) Osoblyvosti vplyvu teplovoi obrobky na reolohichni kharakterystyky syrkovykh mas [Features of influence of heat treatment on the rheological characteristics of the curd]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 69-70 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
 
Format 69-70
 
Coverage 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU