Вивченняможливості використання екструдованого кукурудзяного борошна в технології безглютенового бісквітного напівфабрикату
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вивченняможливості використання екструдованого кукурудзяного борошна в технології безглютенового бісквітного напівфабрикату
Study of use extruded corn flour in gluten-free biscuit semifinished technology |
|
Creator |
Юкало, Володимир
Лісовська, Тетяна Олегівна Кушнірук, Наталія Джур, Ярослава Yukalo, Vladimir Lisovskaya, Tatiana Kushniruk, Natalia Dzhur, Jaroslava |
|
Contributor |
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
|
|
Subject |
664.681.2
|
|
Date |
2015-12-21T14:34:18Z
2015-12-21T14:34:18Z 2015-10-08 2015-10-08 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Вивченняможливості використання екструдованого кукурудзяного борошна в технології безглютенового бісквітного напівфабрикату / Володимир Юкало, Тетяна Лісовська, Наталія Кушнірук, Ярослава Джур // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 71-72. — (Секція харчові технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6452 Yukalo V., Lisovskaya T., Kushniruk N., Dzhur J. (2015) Vyvchenniamozhlyvosti vykorystannia ekstrudovanoho kukurudzianoho boroshna v tekhnolohii bezghliutenovoho biskvitnoho napivfabrykatu [Study of use extruded corn flour in gluten-free biscuit semifinished technology]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 71-72 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" 1. Шнейдер Д.В. Теоретические и практические аспекты создания безглютеновых продуктов питания на основе повышенной биодоступности сырья: автореф. дис…на соискание ученей степени док. техн. наук:05.18.01/ Шнейдер Д.В. – М., 2012. – 52 с. 2. Codex-Alimentarius 1981:118 Codexstandard for Gluten-Free Foods / Joint FAO / WHO Food Standards Programme. – 1983. – 3 p. 3. Дробот В.І. Лабораторний практикум з технології хлібопекарського та макаронного виробництв: навч. посіб. / В.I. Дробот. - К.: Руслана. – 2006 – с. 1. Shneider D.V. Teoreticheskie i prakticheskie aspekty sozdaniia bezhliutenovykh produktov pitaniia na osnove povyshennoi biodostupnosti syria: avtoref. dis…na soiskanie uchenei stepeni dok. tekhn. nauk:05.18.01/ Shneider D.V. – M., 2012. – 52 p. 2. Codex-Alimentarius 1981:118 Codexstandard for Gluten-Free Foods, Joint FAO, WHO Food Standards Programme. – 1983. – 3 p. 3. Drobot V.I. Laboratornyi praktykum z tekhnolohii khlibopekarskoho ta makaronnoho vyrobnytstv: tutorial, V.I. Drobot. - K.: Ruslana. – 2006 – s. |
|
Rights |
© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
|
|
Format |
71-72
|
|
Coverage |
8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|