Запис Детальніше

Вивченняможливості використання екструдованого кукурудзяного борошна в технології безглютенового бісквітного напівфабрикату

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вивченняможливості використання екструдованого кукурудзяного борошна в технології безглютенового бісквітного напівфабрикату
Study of use extruded corn flour in gluten-free biscuit semifinished technology
 
Creator Юкало, Володимир
Лісовська, Тетяна Олегівна
Кушнірук, Наталія
Джур, Ярослава
Yukalo, Vladimir
Lisovskaya, Tatiana
Kushniruk, Natalia
Dzhur, Jaroslava
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
 
Subject 664.681.2
 
Date 2015-12-21T14:34:18Z
2015-12-21T14:34:18Z
2015-10-08
2015-10-08
 
Type Article
 
Identifier Вивченняможливості використання екструдованого кукурудзяного борошна в технології безглютенового бісквітного напівфабрикату / Володимир Юкало, Тетяна Лісовська, Наталія Кушнірук, Ярослава Джур // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 71-72. — (Секція харчові технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6452
Yukalo V., Lisovskaya T., Kushniruk N., Dzhur J. (2015) Vyvchenniamozhlyvosti vykorystannia ekstrudovanoho kukurudzianoho boroshna v tekhnolohii bezghliutenovoho biskvitnoho napivfabrykatu [Study of use extruded corn flour in gluten-free biscuit semifinished technology]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 71-72 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
1. Шнейдер Д.В. Теоретические и практические аспекты создания безглютеновых продуктов питания на основе повышенной биодоступности сырья: автореф. дис…на соискание ученей степени док. техн. наук:05.18.01/ Шнейдер Д.В. – М., 2012. – 52 с.
2. Codex-Alimentarius 1981:118 Codexstandard for Gluten-Free Foods / Joint FAO / WHO Food Standards Programme. – 1983. – 3 p.
3. Дробот В.І. Лабораторний практикум з технології хлібопекарського та макаронного виробництв: навч. посіб. / В.I. Дробот. - К.: Руслана. – 2006 – с.
1. Shneider D.V. Teoreticheskie i prakticheskie aspekty sozdaniia bezhliutenovykh produktov pitaniia na osnove povyshennoi biodostupnosti syria: avtoref. dis…na soiskanie uchenei stepeni dok. tekhn. nauk:05.18.01/ Shneider D.V. – M., 2012. – 52 p.
2. Codex-Alimentarius 1981:118 Codexstandard for Gluten-Free Foods, Joint FAO, WHO Food Standards Programme. – 1983. – 3 p.
3. Drobot V.I. Laboratornyi praktykum z tekhnolohii khlibopekarskoho ta makaronnoho vyrobnytstv: tutorial, V.I. Drobot. - K.: Ruslana. – 2006 – s.
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
 
Format 71-72
 
Coverage 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU