Запис Детальніше

К вопросу сушки побочных продуктов пищевых предприятий

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title К вопросу сушки побочных продуктов пищевых предприятий
To the question of drying of by-products of the food enterprises
 
Creator Rukshan, Ludmila
Smeshkov, Vitaly
Sljudneva, Natalia
Рукшан, Людмила
Смешков, Виталий
Слюднева, Наталья
 
Contributor Учреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия», Беларусь
 
Subject 636.00
 
Date 2015-12-21T14:34:25Z
2015-12-21T14:34:25Z
2015-10-08
2015-10-08
 
Type Article
 
Identifier Рукшан Л. К вопросу сушки побочных продуктов пищевых предприятий / Людмила Рукшан, Виталий Смешков, Наталья Слюднева // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 73-74. — (Секція харчові технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6453
Rukshan L., Smeshkov V., Sljudneva N. (2015) K voprosu sushki pobochnykh produktov pishchevykh predpriiatii [To the question of drying of by-products of the food enterprises]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 73-74 [in Russian].
 
Language ru
 
Relation Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
 
Format 73-74
 
Coverage 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU