К вопросу сушки побочных продуктов пищевых предприятий
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
К вопросу сушки побочных продуктов пищевых предприятий
To the question of drying of by-products of the food enterprises |
|
Creator |
Rukshan, Ludmila
Smeshkov, Vitaly Sljudneva, Natalia Рукшан, Людмила Смешков, Виталий Слюднева, Наталья |
|
Contributor |
Учреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия», Беларусь
|
|
Subject |
636.00
|
|
Date |
2015-12-21T14:34:25Z
2015-12-21T14:34:25Z 2015-10-08 2015-10-08 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Рукшан Л. К вопросу сушки побочных продуктов пищевых предприятий / Людмила Рукшан, Виталий Смешков, Наталья Слюднева // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 73-74. — (Секція харчові технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6453 Rukshan L., Smeshkov V., Sljudneva N. (2015) K voprosu sushki pobochnykh produktov pishchevykh predpriiatii [To the question of drying of by-products of the food enterprises]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 73-74 [in Russian]. |
|
Language |
ru
|
|
Relation |
Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
|
Rights |
© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
|
|
Format |
73-74
|
|
Coverage |
8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|