Запис Детальніше

Формування асортименту желейних виробів шляхом збагачення їх мінеральним преміксом

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Формування асортименту желейних виробів шляхом збагачення їх мінеральним преміксом
Productrange of jelly products by their enrichment mineral premix
 
Creator Євлаш, Вікторія
Кузнецова, Тетяна
Железняк, Зінаїда
Evlash, Viktoriya
Kuznetsova, Tetyana
Zhekezniak, Zinaida
 
Contributor Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна
 
Subject 664.856
664.48
 
Date 2015-12-21T14:34:47Z
2015-12-21T14:34:47Z
2015-10-08
2015-10-08
 
Type Article
 
Identifier Євлаш В. Формування асортименту желейних виробів шляхом збагачення їх мінеральним преміксом / Вікторія Євлаш, Тетяна Кузнецова, Зінаїда Железняк // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 78-79. — (Секція харчові технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6456
Evlash V., Kuznetsova T., Zhekezniak Z. (2015) Formuvannia asortymentu zheleinykh vyrobiv shliakhom zbahachennia yikh mineralnym premiksom [Productrange of jelly products by their enrichment mineral premix]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 78-79 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
 
Format 78-79
 
Coverage 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU