Запис Детальніше

Технологія морозива з козиного молока функціонального призначення

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія морозива з козиного молока функціонального призначення
Technology of ice-cream from goat's milk of functional setting
 
Creator Бондаренко, Т. А.
Рижкова, Т. М.
Bondarenko, T. A.
Ryzhkova, T. N.
 
Contributor Харківська державна зооветеринарна академія, Україна
 
Subject 637. 12’639
637.055
 
Date 2015-12-21T14:34:54Z
2015-12-21T14:34:54Z
2015-10-08
2015-10-08
 
Type Article
 
Identifier Бондаренко Т. А. Технологія морозива з козиного молока функціонального призначення / Т. А. Бондаренко, Т. М. Рижкова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 80-81. — (Секція харчові технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6457
Bondarenko T. A., Ryzhkova T. N. (2015) Tekhnolohiia morozyva z kozynoho moloka funktsionalnoho pryznachennia [Technology of ice-cream from goat's milk of functional setting]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 80-81 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
 
Format 80-81
 
Coverage 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU