Технологія морозива з козиного молока функціонального призначення
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія морозива з козиного молока функціонального призначення
Technology of ice-cream from goat's milk of functional setting |
|
Creator |
Бондаренко, Т. А.
Рижкова, Т. М. Bondarenko, T. A. Ryzhkova, T. N. |
|
Contributor |
Харківська державна зооветеринарна академія, Україна
|
|
Subject |
637. 12’639
637.055 |
|
Date |
2015-12-21T14:34:54Z
2015-12-21T14:34:54Z 2015-10-08 2015-10-08 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Бондаренко Т. А. Технологія морозива з козиного молока функціонального призначення / Т. А. Бондаренко, Т. М. Рижкова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 80-81. — (Секція харчові технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6457 Bondarenko T. A., Ryzhkova T. N. (2015) Tekhnolohiia morozyva z kozynoho moloka funktsionalnoho pryznachennia [Technology of ice-cream from goat's milk of functional setting]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 80-81 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
|
Rights |
© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
|
|
Format |
80-81
|
|
Coverage |
8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|