Запис Детальніше

Використання рослинної сировини у технології виробництва напівкопчених ковбас

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання рослинної сировини у технології виробництва напівкопчених ковбас
Use of plant raw materials in the production technologies smoked sausages
 
Creator Паска, М.
Маркович, Ірина Богданівна
Paska, M.
Markovych, I.
 
Contributor Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнології ім. С.З. Ґжицького, Україна
 
Subject 637.5/664.87
 
Date 2015-12-21T14:35:00Z
2015-12-21T14:35:00Z
2015-10-08
2015-10-08
 
Type Article
 
Identifier Паска М. Використання рослинної сировини у технології виробництва напівкопчених ковбас / М. Паска, І. Маркович // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 82-83. — (Секція харчові технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6458
Paska M., Markovych I. (2015) Vykorystannia roslynnoi syrovyny u tekhnolohii vyrobnytstva napivkopchenykh kovbas [Use of plant raw materials in the production technologies smoked sausages]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 82-83 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
 
Format 82-83
 
Coverage 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU