Використання рослинної сировини у технології виробництва напівкопчених ковбас
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання рослинної сировини у технології виробництва напівкопчених ковбас
Use of plant raw materials in the production technologies smoked sausages |
|
Creator |
Паска, М.
Маркович, Ірина Богданівна Paska, M. Markovych, I. |
|
Contributor |
Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнології ім. С.З. Ґжицького, Україна
|
|
Subject |
637.5/664.87
|
|
Date |
2015-12-21T14:35:00Z
2015-12-21T14:35:00Z 2015-10-08 2015-10-08 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Паска М. Використання рослинної сировини у технології виробництва напівкопчених ковбас / М. Паска, І. Маркович // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 82-83. — (Секція харчові технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6458 Paska M., Markovych I. (2015) Vykorystannia roslynnoi syrovyny u tekhnolohii vyrobnytstva napivkopchenykh kovbas [Use of plant raw materials in the production technologies smoked sausages]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 82-83 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
|
Rights |
© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
|
|
Format |
82-83
|
|
Coverage |
8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|