Запис Детальніше

Основні технологічні аспекти використання бджолиного обніжжя у виробництві майонезу

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Основні технологічні аспекти використання бджолиного обніжжя у виробництві майонезу
Major technological aspects of bee pollen in the production of mayonnaise
 
Creator Паска, М.
Вовк, В.
Paska, M.
Vovk, V.
 
Contributor Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького, Україна
 
Subject 543.632.512
665.347.8
 
Date 2015-12-21T14:35:07Z
2015-12-21T14:35:07Z
2015-10-08
2015-10-08
 
Type Article
 
Identifier Паска М. Основні технологічні аспекти використання бджолиного обніжжя у виробництві майонезу / М. Паска, В. Вовк // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 84-85. — (Секція харчові технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6459
Paska M., Vovk V. (2015) Osnovni tekhnolohichni aspekty vykorystannia bdzholynoho obnizhzhia u vyrobnytstvi maionezu [Major technological aspects of bee pollen in the production of mayonnaise]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 84-85 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
 
Format 84-85
 
Coverage 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU