Основні технологічні аспекти використання бджолиного обніжжя у виробництві майонезу
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Основні технологічні аспекти використання бджолиного обніжжя у виробництві майонезу
Major technological aspects of bee pollen in the production of mayonnaise |
|
Creator |
Паска, М.
Вовк, В. Paska, M. Vovk, V. |
|
Contributor |
Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького, Україна
|
|
Subject |
543.632.512
665.347.8 |
|
Date |
2015-12-21T14:35:07Z
2015-12-21T14:35:07Z 2015-10-08 2015-10-08 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Паска М. Основні технологічні аспекти використання бджолиного обніжжя у виробництві майонезу / М. Паска, В. Вовк // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 84-85. — (Секція харчові технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6459 Paska M., Vovk V. (2015) Osnovni tekhnolohichni aspekty vykorystannia bdzholynoho obnizhzhia u vyrobnytstvi maionezu [Major technological aspects of bee pollen in the production of mayonnaise]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 84-85 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
|
Rights |
© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
|
|
Format |
84-85
|
|
Coverage |
8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|