Запис Детальніше

Отримання продуктів обмеженого ферментативного гідролізу геміцелюлоз початків кукурудзи

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Отримання продуктів обмеженого ферментативного гідролізу геміцелюлоз початків кукурудзи
Obtaining of the products of limited enzymatic hydrolysis of corn cobs hemicellulose
 
Creator Озоліна, Софія
Osolina, Sofiya
 
Contributor Одеська національна академія харчових технологій, Україна
 
Subject 633.15
577.152
547.458.87
 
Date 2015-12-21T14:38:05Z
2015-12-21T14:38:05Z
2015-10-08
2015-10-08
 
Type Article
 
Identifier Озоліна С. Отримання продуктів обмеженого ферментативного гідролізу геміцелюлоз початків кукурудзи / Софія Озоліна // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 128. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6483
Osolina S. (2015) Otrymannia produktiv obmezhenoho fermentatyvnoho hidrolizu hemitseliuloz pochatkiv kukurudzy [Obtaining of the products of limited enzymatic hydrolysis of corn cobs hemicellulose]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 128 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
 
Format 128
 
Coverage 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU