Отримання продуктів обмеженого ферментативного гідролізу геміцелюлоз початків кукурудзи
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Отримання продуктів обмеженого ферментативного гідролізу геміцелюлоз початків кукурудзи
Obtaining of the products of limited enzymatic hydrolysis of corn cobs hemicellulose |
|
Creator |
Озоліна, Софія
Osolina, Sofiya |
|
Contributor |
Одеська національна академія харчових технологій, Україна
|
|
Subject |
633.15
577.152 547.458.87 |
|
Date |
2015-12-21T14:38:05Z
2015-12-21T14:38:05Z 2015-10-08 2015-10-08 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Озоліна С. Отримання продуктів обмеженого ферментативного гідролізу геміцелюлоз початків кукурудзи / Софія Озоліна // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 128. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6483 Osolina S. (2015) Otrymannia produktiv obmezhenoho fermentatyvnoho hidrolizu hemitseliuloz pochatkiv kukurudzy [Obtaining of the products of limited enzymatic hydrolysis of corn cobs hemicellulose]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 128 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
|
Rights |
© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
|
|
Format |
128
|
|
Coverage |
8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|