Запис Детальніше

Актуальні тенденції вітчизняної мʼясопереробної промисловості

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Актуальні тенденції вітчизняної мʼясопереробної промисловості
Actual trends of natiоnal meat processing industry
 
Creator Баль-Прилипко, Л.
Леонова, Б.
Сокирко, О.
Bal-Prylypko, L.
Leonova, B.
Sokirko, A.
 
Contributor Національний університет біоресурсів і природокористування України, Україна
 
Subject 338.43.01
 
Date 2015-12-21T14:44:51Z
2015-12-21T14:44:51Z
2015-10-08
2015-10-08
 
Type Article
 
Identifier Баль-Прилипко Л. Актуальні тенденції вітчизняної мʼясопереробної промисловості / Л. Баль-Прилипко, Б. Леонова, О. Сокирко // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 221-222. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6540
Bal-Prylypko L., Leonova B., Sokirko A. (2015) Aktualni tendentsii vitchyznianoi mʼiasopererobnoi promyslovosti [Actual trends of natiоnal meat processing industry]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 221-222 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
 
Format 221-222
 
Coverage 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU