Актуальні тенденції вітчизняної мʼясопереробної промисловості
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Актуальні тенденції вітчизняної мʼясопереробної промисловості
Actual trends of natiоnal meat processing industry |
|
Creator |
Баль-Прилипко, Л.
Леонова, Б. Сокирко, О. Bal-Prylypko, L. Leonova, B. Sokirko, A. |
|
Contributor |
Національний університет біоресурсів і природокористування України, Україна
|
|
Subject |
338.43.01
|
|
Date |
2015-12-21T14:44:51Z
2015-12-21T14:44:51Z 2015-10-08 2015-10-08 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Баль-Прилипко Л. Актуальні тенденції вітчизняної мʼясопереробної промисловості / Л. Баль-Прилипко, Б. Леонова, О. Сокирко // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 221-222. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6540 Bal-Prylypko L., Leonova B., Sokirko A. (2015) Aktualni tendentsii vitchyznianoi mʼiasopererobnoi promyslovosti [Actual trends of natiоnal meat processing industry]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 221-222 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
|
Rights |
© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
|
|
Format |
221-222
|
|
Coverage |
8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|