Запис Детальніше

Проблеми адаптації харчових виробництв до глобальної зміни клімату

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Проблеми адаптації харчових виробництв до глобальної зміни клімату
Adaptation problems offood production to global climate change
 
Creator Зварич, Наталя
Zvarych, Natalia
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені І. Пулюя, Україна
 
Subject 664
504.06
 
Date 2015-12-21T14:45:11Z
2015-12-21T14:45:11Z
2015-10-08
2015-10-08
 
Type Article
 
Identifier Зварич Н. Проблеми адаптації харчових виробництв до глобальної зміни клімату / Наталя Зварич // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 226. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6543
Zvarych N. (2015) Problemy adaptatsii kharchovykh vyrobnytstv do hlobalnoi zminy klimatu [Adaptation problems offood production to global climate change]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 226 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
 
Format 226
 
Coverage 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU