Використання реакції азосполучення для хроматографічного визначення 2-хлорофенолу
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання реакції азосполучення для хроматографічного визначення 2-хлорофенолу
Use azocoupling reaction to determine the 3-chlorophenole by chromatography |
|
Creator |
Мага, Іван
Maga, Ivan |
|
Contributor |
Ужгородський національний університет
|
|
Subject |
543.421
546.56 |
|
Date |
2015-12-21T14:38:20Z
2015-12-21T14:38:20Z 2015-10-08 2015-10-08 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Мага І. Використання реакції азосполучення для хроматографічного визначення 2-хлорофенолу / Іван Мага // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 131. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6485 Maga I. (2015) Vykorystannia reaktsii azospoluchennia dlia khromatohrafichnoho vyznachennia 2-khlorofenolu [Use azocoupling reaction to determine the 3-chlorophenole by chromatography]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 131 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
|
Rights |
© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
|
|
Format |
131
|
|
Coverage |
8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|