Запис Детальніше

Щодо можливості розширення сфери застосування сорбатів та бензоатів у консервованих грибах

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Щодо можливості розширення сфери застосування сорбатів та бензоатів у консервованих грибах
As tothe possibility of expandingthe scope of sorbate and benzoate cannedmushrooms
 
Creator Голінько, О. М.
Деміч, А. А.
Євмененко, К. В.
Вихор, В. О.
Golynko, O.
Demich, A.
Yevmenenko, K.
Vyhor, V.
 
Contributor Державне підприємство "Науковий центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки імені академіка Л.І. Медведя Міністерства охорони здоров‘я України", Україна
 
Subject 613.3
633.05
663.8
 
Date 2015-12-21T14:38:27Z
2015-12-21T14:38:27Z
2015-10-08
2015-10-08
 
Type Article
 
Identifier Щодо можливості розширення сфери застосування сорбатів та бензоатів у консервованих грибах / О. М. Голінько, А. А. Деміч, К. В. Євмененко, В. О. Вихор // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 132-133. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6486
Golynko O., Demich A., Yevmenenko K., Vyhor V. (2015) Shchodo mozhlyvosti rozshyrennia sfery zastosuvannia sorbativ ta benzoativ u konservovanykh hrybakh [As tothe possibility of expandingthe scope of sorbate and benzoate cannedmushrooms]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 132-133 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
 
Format 132-133
 
Coverage 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU