Запис Детальніше

Удосконалення методу визначення числа омилення у жирах тваринного походження

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення методу визначення числа омилення у жирах тваринного походження
Improving the method for determining the number of saponification of fats of animal origin
 
Creator Приліпко, Т.
Букалова, Н.
Prilipko, T. M.
Bukalova, N. V.
 
Contributor Подільський державний аграрно-технічний університет, Україна
Білоцерківський національний аграрний університет, Україна
 
Subject 619
614.31
664.33
641.14
613.26
637.2
658.562
 
Date 2015-12-21T14:38:48Z
2015-12-21T14:38:48Z
2015-10-08
2015-10-08
 
Type Article
 
Identifier Приліпко Т. Удосконалення методу визначення числа омилення у жирах тваринного походження / Т. Приліпко, Н. Букалова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 137-138. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6489
Prilipko T. M., Bukalova N. V. (2015) Udoskonalennia metodu viznachennia chisla omilennia u zhirakh tvarinnoho pokhodzhennia [Improving the method for determining the number of saponification of fats of animal origin]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 137-138 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
 
Format 137-138
 
Coverage 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU