Удосконалення методу визначення числа омилення у жирах тваринного походження
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Удосконалення методу визначення числа омилення у жирах тваринного походження
Improving the method for determining the number of saponification of fats of animal origin |
|
Creator |
Приліпко, Т.
Букалова, Н. Prilipko, T. M. Bukalova, N. V. |
|
Contributor |
Подільський державний аграрно-технічний університет, Україна
Білоцерківський національний аграрний університет, Україна |
|
Subject |
619
614.31 664.33 641.14 613.26 637.2 658.562 |
|
Date |
2015-12-21T14:38:48Z
2015-12-21T14:38:48Z 2015-10-08 2015-10-08 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Приліпко Т. Удосконалення методу визначення числа омилення у жирах тваринного походження / Т. Приліпко, Н. Букалова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 137-138. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6489 Prilipko T. M., Bukalova N. V. (2015) Udoskonalennia metodu viznachennia chisla omilennia u zhirakh tvarinnoho pokhodzhennia [Improving the method for determining the number of saponification of fats of animal origin]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 137-138 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
|
Rights |
© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
|
|
Format |
137-138
|
|
Coverage |
8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|