Перетравлюваність білків бринзи з частковою заміною хлориду натрію хлоридом калію
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Перетравлюваність білків бринзи з частковою заміною хлориду натрію хлоридом калію
Digestibility of proteins brynza cheese with a partial replacement of sodium chloride potassium chloride |
|
Creator |
Скульська, І. В.
Цісарик, О. Й. Skulska, I. V. Tsisaryk, O. Y. |
|
Contributor |
Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, Україна
|
|
Subject |
637.354.8
|
|
Date |
2015-12-21T14:39:10Z
2015-12-21T14:39:10Z 2015-10-08 2015-10-08 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Скульська І. В. Перетравлюваність білків бринзи з частковою заміною хлориду натрію хлоридом калію / І. В. Скульська, О. Й. Цісарик // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 143-144. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6492 Skulska I. V., Tsisaryk O. Y. (2015) Peretravliuvanist bilkiv brynzy z chastkovoiu zaminoiu khlorydu natriiu khlorydom kaliiu [Digestibility of proteins brynza cheese with a partial replacement of sodium chloride potassium chloride]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 143-144 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
|
Rights |
© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
|
|
Format |
143-144
|
|
Coverage |
8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|