Запис Детальніше

Перетравлюваність білків бринзи з частковою заміною хлориду натрію хлоридом калію

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Перетравлюваність білків бринзи з частковою заміною хлориду натрію хлоридом калію
Digestibility of proteins brynza cheese with a partial replacement of sodium chloride potassium chloride
 
Creator Скульська, І. В.
Цісарик, О. Й.
Skulska, I. V.
Tsisaryk, O. Y.
 
Contributor Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, Україна
 
Subject 637.354.8
 
Date 2015-12-21T14:39:10Z
2015-12-21T14:39:10Z
2015-10-08
2015-10-08
 
Type Article
 
Identifier Скульська І. В. Перетравлюваність білків бринзи з частковою заміною хлориду натрію хлоридом калію / І. В. Скульська, О. Й. Цісарик // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 143-144. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6492
Skulska I. V., Tsisaryk O. Y. (2015) Peretravliuvanist bilkiv brynzy z chastkovoiu zaminoiu khlorydu natriiu khlorydom kaliiu [Digestibility of proteins brynza cheese with a partial replacement of sodium chloride potassium chloride]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 143-144 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
 
Format 143-144
 
Coverage 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU