Вплив вітаміну е та селену на якість і тривалість зберігання яловичини
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив вітаміну е та селену на якість і тривалість зберігання яловичини
Influence of vitamin e and selenium on quality and storage life of beef |
|
Creator |
Вудмаска, І.
Петрук, А. Vudmaska, I. Petruk, A. |
|
Contributor |
Інститут біології тварин НААН, Україна
Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій, Україна |
|
Subject |
636.2
591.11 546.23 |
|
Date |
2015-12-21T14:40:35Z
2015-12-21T14:40:35Z 2015-10-08 2015-10-08 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Вудмаска І. Вплив вітаміну е та селену на якість і тривалість зберігання яловичини / І. Вудмаска, А. Петрук // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 163. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6504 Vudmaska I., Petruk A. (2015) Vplyv vitaminu e ta selenu na yakist i tryvalist zberihannia yalovychyny [Influence of vitamin e and selenium on quality and storage life of beef]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 163 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
|
Rights |
© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
|
|
Format |
163
|
|
Coverage |
8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|