Запис Детальніше

Вплив вітаміну е та селену на якість і тривалість зберігання яловичини

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив вітаміну е та селену на якість і тривалість зберігання яловичини
Influence of vitamin e and selenium on quality and storage life of beef
 
Creator Вудмаска, І.
Петрук, А.
Vudmaska, I.
Petruk, A.
 
Contributor Інститут біології тварин НААН, Україна
Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій, Україна
 
Subject 636.2
591.11
546.23
 
Date 2015-12-21T14:40:35Z
2015-12-21T14:40:35Z
2015-10-08
2015-10-08
 
Type Article
 
Identifier Вудмаска І. Вплив вітаміну е та селену на якість і тривалість зберігання яловичини / І. Вудмаска, А. Петрук // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 163. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6504
Vudmaska I., Petruk A. (2015) Vplyv vitaminu e ta selenu na yakist i tryvalist zberihannia yalovychyny [Influence of vitamin e and selenium on quality and storage life of beef]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 163 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
 
Format 163
 
Coverage 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU