Хімічний склад та харчова цінність яловичини в залежності від віку й статі тварин
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Хімічний склад та харчова цінність яловичини в залежності від віку й статі тварин
Food and biological value of beef depending on age and sex of animals |
|
Creator |
Басараб, Ірина
Basarab, Iryna |
|
Contributor |
Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького, Україна
|
|
Subject |
619
615.9 |
|
Date |
2015-12-21T14:40:51Z
2015-12-21T14:40:51Z 2015-10-08 2015-10-08 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Басараб І. Хімічний склад та харчова цінність яловичини в залежності від віку й статі тварин / Ірина Басараб // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 165. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6506 Basarab I. (2015) Khimichnyi sklad ta kharchova tsinnist yalovychyny v zalezhnosti vid viku y stati tvaryn [Food and biological value of beef depending on age and sex of animals]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 165 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
|
Rights |
© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
|
|
Format |
165
|
|
Coverage |
8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|