Запис Детальніше

Хімічний склад та харчова цінність яловичини в залежності від віку й статі тварин

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Хімічний склад та харчова цінність яловичини в залежності від віку й статі тварин
Food and biological value of beef depending on age and sex of animals
 
Creator Басараб, Ірина
Basarab, Iryna
 
Contributor Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького, Україна
 
Subject 619
615.9
 
Date 2015-12-21T14:40:51Z
2015-12-21T14:40:51Z
2015-10-08
2015-10-08
 
Type Article
 
Identifier Басараб І. Хімічний склад та харчова цінність яловичини в залежності від віку й статі тварин / Ірина Басараб // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 165. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6506
Basarab I. (2015) Khimichnyi sklad ta kharchova tsinnist yalovychyny v zalezhnosti vid viku y stati tvaryn [Food and biological value of beef depending on age and sex of animals]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 165 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
 
Format 165
 
Coverage 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU