Запис Детальніше

Ресурсоощадність харчових переробних підприємств вимога дня

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Ресурсоощадність харчових переробних підприємств вимога дня
Resursooschadnist food processing enterprises requirement of the day
 
Creator Кирич, Наталія Богданівна
Кінаш, Ірина Анатоліївна
Kyrych, Natalia
Kinash, Irina
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Подільський державний аграрно-технічний університет, Україна
 
Subject 658.511
 
Date 2015-12-21T14:43:15Z
2015-12-21T14:43:15Z
2015-10-08
2015-10-08
 
Type Article
 
Identifier Кирич Н. Б. Ресурсоощадність харчових переробних підприємств вимога дня / Наталія Богданівна Кирич, Ірина Анатоліївна Кінаш // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 196-198. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6526
Kyrych N., Kinash I. (2015) Resursooshchadnist kharchovykh pererobnykh pidpryiemstv vymoha dnia [Resursooschadnist food processing enterprises requirement of the day]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 196-198 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
 
Format 196-198
 
Coverage 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU