Запис Детальніше

Способи досягнення екологічної безпеки харчових продуктів

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Способи досягнення екологічної безпеки харчових продуктів
Ways of chievement of ecological food security
 
Creator Лясота, Оксана
Lyasota, Oksana
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
 
Subject 504.06
 
Date 2015-12-21T14:41:27Z
2015-12-21T14:41:27Z
2015-10-08
2015-10-08
 
Type Article
 
Identifier Лясота О. Способи досягнення екологічної безпеки харчових продуктів / Оксана Лясота // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 171. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6511
Lyasota O. (2015) Sposoby dosiahnennia ekolohichnoi bezpeky kharchovykh produktiv [Ways of chievement of ecological food security]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 171 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
 
Format 171
 
Coverage 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU