Запис Детальніше

Современные принципы проектирования пищевых продуктов

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Современные принципы проектирования пищевых продуктов
Modern principles of design of foodstuff
 
Creator Kazutina, Tatyana
Mashkova, Irina
Казутина, Татьяна
Машкова, Ирина
 
Contributor Учреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия, Республика Беларусь
 
Subject 664.68
 
Date 2015-12-21T14:43:34Z
2015-12-21T14:43:34Z
2015-10-08
2015-10-08
 
Type Article
 
Identifier Казутина Т. Современные принципы проектирования пищевых продуктов / Татьяна Казутина, Ирина Машкова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 202-203. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6529
Kazutina T., Mashkova I. (2015) Sovremennye printsipy proektirovaniia pishchevykh produktov [Modern principles of design of foodstuff]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 202-203 [in Russian].
 
Language ru
 
Relation Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
 
Format 202-203
 
Coverage 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU