Современные принципы проектирования пищевых продуктов
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Современные принципы проектирования пищевых продуктов
Modern principles of design of foodstuff |
|
Creator |
Kazutina, Tatyana
Mashkova, Irina Казутина, Татьяна Машкова, Ирина |
|
Contributor |
Учреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия, Республика Беларусь
|
|
Subject |
664.68
|
|
Date |
2015-12-21T14:43:34Z
2015-12-21T14:43:34Z 2015-10-08 2015-10-08 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Казутина Т. Современные принципы проектирования пищевых продуктов / Татьяна Казутина, Ирина Машкова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 202-203. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6529 Kazutina T., Mashkova I. (2015) Sovremennye printsipy proektirovaniia pishchevykh produktov [Modern principles of design of foodstuff]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 202-203 [in Russian]. |
|
Language |
ru
|
|
Relation |
Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
|
Rights |
© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
|
|
Format |
202-203
|
|
Coverage |
8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|