Застосування кавітаційної активації розчинника в технології виготовлення розчинної кави
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Застосування кавітаційної активації розчинника в технології виготовлення розчинної кави
Using of cavitation activation extragent in the technology of instant coffee production |
|
Creator |
Вітенько, Тетяна
Городиський, Назар Vitenko, Tetiana Horodyskyy, Nazar |
|
Contributor |
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
|
|
Subject |
532.528
|
|
Date |
2015-12-21T14:43:49Z
2015-12-21T14:43:49Z 2015-10-08 2015-10-08 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Вітенько Т. Застосування кавітаційної активації розчинника в технології виготовлення розчинної кави / Тетяна Вітенько, Назар Городиський // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 206-207. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6531 Vitenko T., Horodyskyy N. (2015) Zastosuvannia kavitatsiinoi aktyvatsii rozchynnyka v tekhnolohii vyhotovlennia rozchynnoi kavy [Using of cavitation activation extragent in the technology of instant coffee production]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 206-207 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
|
Rights |
© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
|
|
Format |
206-207
|
|
Coverage |
8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|