Запис Детальніше

Застосування кавітаційної активації розчинника в технології виготовлення розчинної кави

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Застосування кавітаційної активації розчинника в технології виготовлення розчинної кави
Using of cavitation activation extragent in the technology of instant coffee production
 
Creator Вітенько, Тетяна
Городиський, Назар
Vitenko, Tetiana
Horodyskyy, Nazar
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
 
Subject 532.528
 
Date 2015-12-21T14:43:49Z
2015-12-21T14:43:49Z
2015-10-08
2015-10-08
 
Type Article
 
Identifier Вітенько Т. Застосування кавітаційної активації розчинника в технології виготовлення розчинної кави / Тетяна Вітенько, Назар Городиський // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 206-207. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6531
Vitenko T., Horodyskyy N. (2015) Zastosuvannia kavitatsiinoi aktyvatsii rozchynnyka v tekhnolohii vyhotovlennia rozchynnoi kavy [Using of cavitation activation extragent in the technology of instant coffee production]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 206-207 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
 
Format 206-207
 
Coverage 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU