Запис Детальніше

Моделювання виробничих процесів у системі складових економічної безпеки підприємства

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Моделювання виробничих процесів у системі складових економічної безпеки підприємства
Моделирование производственных процессов в системе составляющих экономической безопасности предприятия
Modeling of production processes in the enterprise economic security system
 
Creator Ніколаєв, І. В.
Николаев, И. В.
Nikolaiev, I.
Чаговець, В. В.
Чаговец, В. В.
Chagovets, V.
Чаговець, Л. О.
Чаговец, Л. А.
Chagovets, L.
 
Subject модель
економічна безпека
технологічна безпека
моделювання
кластерний аналіз
экономическая безопасность
технологическая безопасность
моделирование
кластерный анализ
model
economic security
technological security
modeling
cluster analysis
 
Description На прикладі виробництва комбінованих м’яких сирних продуктів підприємством харчової промисловості досліджено зміни їх властивостей впродовж виробництва. Побудовано математичні моделі оптимальних параметрів гідротермічної обробки дослідних зразків раціональної заміни молочної сировини в складі м’якого сирного продукту. Здобуті результати моделювання дозволяють сформувати відповідні умови технологічного процесу. Зниження матеріальних витрат за рахунок скорочення витрат на сировину й матеріали надає резерви економії ресурсів, зменшує ризики виникнення загроз технологічній безпеці підприємства.
На примере производства комбинированных мягких сырных продуктов предприятием пищевой промышленности исследованы изменения их свойств в течение производства. Построены математические модели оптимальных параметров гидротермической обработки опытных образцов рациональной замены молочного сырья в составе мягкого сырного продукта. Полученные результаты моделирования позволяют сформировать соответствующие условия технологического процесса. Снижение материальных затрат за счет сокращения расходов на сырье и материалы позволяют оценить резервы экономии ресурсов, уменьшают риски возникновения угроз технологической безопасности предприятия.
The changes in the properties of the combined production of soft cheese products industry during production were investigated. The optimization mathematical models of hydrothermal processing were developed to investigate prototypes rational replacement of raw milk as part of the soft cheese product. The modeling results provide to form the relevant conditions of the process. The reduction material costs by decreasing of raw materials reserves allow to reduce the risk of threats of enterprise technology security.
 
Date 2017-09-25T07:07:45Z
2017-09-25T07:07:45Z
2016
 
Type Thesis
 
Identifier Ніколаєв, І. В. Моделювання виробничих процесів у системі складових економічної безпеки підприємства / І. В. Ніколаєв, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець // Економіко-математичне моделювання: І Нац. наук.-метод. конф., 30 вересня – 1 жовтня 2016 р., Київ : зб. матер. – К. : КНЕУ, 2016. – С. 242–245.
978-966-926-109-0
http://dspace.kntu.kr.ua/jspui/handle/123456789/6824
 
Language uk_UA
 
Publisher КНЕУ