Сучасні тенденції розвитку підприємств кондитерської галузі в Україні
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Сучасні тенденції розвитку підприємств кондитерської галузі в Україні
|
|
Creator |
Мандзин, Ірина
Машлій, Галина Богданівна |
|
Contributor |
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
|
|
Date |
2015-12-29T16:22:24Z
2015-12-29T16:22:24Z 2015-04-16 2015-04-16 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Мандзин І. Сучасні тенденції розвитку підприємств кондитерської галузі в Україні / Мандзин Ірина, Машлій Галина // Матеріали Всеукраїнської наукової конференції за міжнародної участі «Перспективи розвитку економічних систем у середовищі глобально орієнтованого трансформаційного простору», 6 травня 2015 р. — Т. : Крок, 2015 — С. 75-77. — (Секція 2. Формування ефективних моделей управління економічними системами мікрорівня).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6857 Mandzyn I., Mashlii H. B. (2015) Suchasni tendentsii rozvytku pidpryiemstv kondyterskoi haluzi v Ukraini. Materials of Ukrainian scientific conference with international participation "Prospects of development of economic systems in the environment globally oriented transformation space" (Tern., May 6, 2015), pp. 75-77 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Матеріали Всеукраїнської наукової конференції за міжнародної участі «Перспективи розвитку економічних систем у середовищі глобально орієнтованого трансформаційного простору»
Materials of Ukrainian scientific conference with international participation "Prospects of development of economic systems in the environment globally oriented transformation space" http://ukrkondprom.com.ua http://rurik.com.ua/ 1. Галушко О. С. Тенденції розвитку ринку кондитерських виробів та особливості трансформації у системі цінностей його учасників / О. С. Галушко // Актуальні проблеми економіки. - 2009. - № 1. - С. 15 - 21. 2. Лозова. Т. Використання пакувальних матеріалів для збереження якості нових вафель [Текст] / Т. Лозова // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. — 2014. — № 6. — С. 3—6. 3. Офіційний сайт Асоціації українських кондитерів «Укркондпром» http://ukrkondprom.com.ua 4. Сирохман. I. Споживчі властивості нових вафель з використанням природних нетрадиційних інгредієнтів [Текст] / I. Сирохман, Т. Лозова // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2015. – № 2. – С. 3–7. 5. Дудка Т. В. Сучасний стан та оцінка прибутковості діяльності підприємств кондитерської промисловості України / Т. В. Дудка, О. С. Хмурківська // Економіка харчової промисловості. - 2014. - № 2. - С. 17-20. 6. Офіційний сайт Національного рейтингового агентства «Рюрік» - http://rurik.com.ua/. 1. Halushko O. S. Tendentsii rozvytku rynku kondyterskykh vyrobiv ta osoblyvosti transformatsii u systemi tsinnostei yoho uchasnykiv, O. S. Halushko, Aktualni problemy ekonomiky, 2009, No 1, P. 15 - 21. 2. Lozova. T. Vykorystannia pakuvalnykh materialiv dlia zberezhennia yakosti novykh vafel [Text], T. Lozova, Khlibopekarska i kondyterska promyslovist Ukrainy, 2014, No 6, P. 3-6. 3. Ofitsiinyi sait Asotsiatsii ukrainskykh kondyteriv "Ukrkondprom" http://ukrkondprom.com.ua 4. Syrokhman. I. Spozhyvchi vlastyvosti novykh vafel z vykorystanniam pryrodnykh netradytsiinykh inhrediientiv [Text], I. Syrokhman, T. Lozova, Khlibopekarska i kondyterska promyslovist Ukrainy, 2015, No 2, P. 3–7. 5. Dudka T. V. Suchasnyi stan ta otsinka prybutkovosti diialnosti pidpryiemstv kondyterskoi promyslovosti Ukrainy, T. V. Dudka, O. S. Khmurkivska, Ekonomika kharchovoi promyslovosti, 2014, No 2, P. 17-20. 6. Ofitsiinyi sait Natsionalnoho reitynhovoho ahentstva "Riurik" - http://rurik.com.ua/. |
|
Rights |
© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2015
|
|
Format |
75-77
|
|
Coverage |
6 травня 2015 р.
May 6, 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
Крок
Krok |
|