Запис Детальніше

Сучасні тенденції розвитку підприємств кондитерської галузі в Україні

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сучасні тенденції розвитку підприємств кондитерської галузі в Україні
 
Creator Мандзин, Ірина
Машлій, Галина Богданівна
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
 
Date 2015-12-29T16:22:24Z
2015-12-29T16:22:24Z
2015-04-16
2015-04-16
 
Type Article
 
Identifier Мандзин І. Сучасні тенденції розвитку підприємств кондитерської галузі в Україні / Мандзин Ірина, Машлій Галина // Матеріали Всеукраїнської наукової конференції за міжнародної участі «Перспективи розвитку економічних систем у середовищі глобально орієнтованого трансформаційного простору», 6 травня 2015 р. — Т. : Крок, 2015 — С. 75-77. — (Секція 2. Формування ефективних моделей управління економічними системами мікрорівня).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6857
Mandzyn I., Mashlii H. B. (2015) Suchasni tendentsii rozvytku pidpryiemstv kondyterskoi haluzi v Ukraini. Materials of Ukrainian scientific conference with international participation "Prospects of development of economic systems in the environment globally oriented transformation space" (Tern., May 6, 2015), pp. 75-77 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали Всеукраїнської наукової конференції за міжнародної участі «Перспективи розвитку економічних систем у середовищі глобально орієнтованого трансформаційного простору»
Materials of Ukrainian scientific conference with international participation "Prospects of development of economic systems in the environment globally oriented transformation space"
http://ukrkondprom.com.ua
http://rurik.com.ua/
1. Галушко О. С. Тенденції розвитку ринку кондитерських виробів та особливості трансформації у системі цінностей його учасників / О. С. Галушко // Актуальні проблеми економіки. - 2009. - № 1. - С. 15 - 21.
2. Лозова. Т. Використання пакувальних матеріалів для збереження якості нових вафель [Текст] / Т. Лозова // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. — 2014. — № 6. — С. 3—6.
3. Офіційний сайт Асоціації українських кондитерів «Укркондпром» http://ukrkondprom.com.ua
4. Сирохман. I. Споживчі властивості нових вафель з використанням природних нетрадиційних інгредієнтів [Текст] / I. Сирохман, Т. Лозова // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2015. – № 2. – С. 3–7.
5. Дудка Т. В. Сучасний стан та оцінка прибутковості діяльності підприємств кондитерської промисловості України / Т. В. Дудка, О. С. Хмурківська // Економіка харчової промисловості. - 2014. - № 2. - С. 17-20.
6. Офіційний сайт Національного рейтингового агентства «Рюрік» - http://rurik.com.ua/.
1. Halushko O. S. Tendentsii rozvytku rynku kondyterskykh vyrobiv ta osoblyvosti transformatsii u systemi tsinnostei yoho uchasnykiv, O. S. Halushko, Aktualni problemy ekonomiky, 2009, No 1, P. 15 - 21.
2. Lozova. T. Vykorystannia pakuvalnykh materialiv dlia zberezhennia yakosti novykh vafel [Text], T. Lozova, Khlibopekarska i kondyterska promyslovist Ukrainy, 2014, No 6, P. 3-6.
3. Ofitsiinyi sait Asotsiatsii ukrainskykh kondyteriv "Ukrkondprom" http://ukrkondprom.com.ua
4. Syrokhman. I. Spozhyvchi vlastyvosti novykh vafel z vykorystanniam pryrodnykh netradytsiinykh inhrediientiv [Text], I. Syrokhman, T. Lozova, Khlibopekarska i kondyterska promyslovist Ukrainy, 2015, No 2, P. 3–7.
5. Dudka T. V. Suchasnyi stan ta otsinka prybutkovosti diialnosti pidpryiemstv kondyterskoi promyslovosti Ukrainy, T. V. Dudka, O. S. Khmurkivska, Ekonomika kharchovoi promyslovosti, 2014, No 2, P. 17-20.
6. Ofitsiinyi sait Natsionalnoho reitynhovoho ahentstva "Riurik" - http://rurik.com.ua/.
 
Rights © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2015
 
Format 75-77
 
Coverage 6 травня 2015 р.
May 6, 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher Крок
Krok