Запис Детальніше

Стратегічні напрями розвитку закладів готельно-ресторанного господарства

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Стратегічні напрями розвитку закладів готельно-ресторанного господарства
Strategic directions of development institutions in the hotel and rastaurant industry
 
Creator Заваріка, Г. М.
Тотмакова, К. С.
Zavarika, G. M.
Totmakova, K. S.
 
Contributor Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля, Україна
 
Subject 338.48
 
Date 2015-12-31T00:37:45Z
2015-12-31T00:37:45Z
2015-10-15
2015-10-15
 
Type Article
 
Identifier Заваріка Г. М. Стратегічні напрями розвитку закладів готельно-ресторанного господарства / Заваріка Г. М., Тотмакова К. С. // Матеріали міжнародної науково-практичної конференції „Сучасні особливості формування і управління інноваційним потенціалом регіонального розвитку туризму та рекреації із залученням молодіжного ресурсу“, 15-17 жовтня 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 130-132. — (Секція: інституційні основи управління регіональним розвитком туризму та рекреації).
978-617-7331-09-3
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7048
Zavarika G. M., Totmakova K. S. (2015) Stratehichni napriamy rozvytku zakladiv hotelno-restorannoho hospodarstva [Strategic directions of development institutions in the hotel and rastaurant industry]. Proceedings of the international scientific-practical conference "Modern peculiarities of the innovation resource creation and management for the regional tourism and recreation development with youth resource involvement" (Tern., 15-17 october 2015), pp. 130-132 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали міжнародної науково-практичної конференції „Сучасні особливості формування і управління інноваційним потенціалом регіонального розвитку туризму та рекреації із залученням молодіжного ресурсу“
Proceedings of the international scientific-practical conference "Modern peculiarities of the innovation resource creation and management for the regional tourism and recreation development with youth resource involvement"
http://biznesvbloge.ru/
http://www.gourmetclub.ua/ua/
1. Бизнес в блоге. Лучшие идеи бизнеса со всего мира [Электронный ресурс]. – Режим доступа: http://biznesvbloge.ru/.
2. Н. В. Бунтова Стратегічні орієнтири розвитку готельного бізнесу в Україні: Електронне наукове фахове видання "Ефективна економіка" № 12, 2013.
3. П’ятницька Н.О. Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства: підручник – К.: Центр учбової літератури, 2011 – 584 с.
4. Chamber Gourmet Club [Электронный ресурс]. – Режим доступа: http://www.gourmetclub.ua/ua/
1. Biznes v blohe. Luchshie idei biznesa so vseho mira [Electronic resource], Access mode: http://biznesvbloge.ru/.
2. N. V. Buntova Stratehichni oriientyry rozvytku hotelnoho biznesu v Ukraini: Elektronne naukove fakhove vydannia "Efektyvna ekonomika" No 12, 2013.
3. Piatnytska N.O. Orhanizatsiia obsluhovuvannia u zakladakh restorannoho hospodarstva: pidruchnyk – K., Tsentr uchbovoi literatury, 2011 – 584 p.
4. Chamber Gourmet Club [Electronic resource], Access mode: http://www.gourmetclub.ua/ua/
 
Format 130-132
 
Coverage 15-17 жовтня 2015 року
15-17 october 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU