Запис Детальніше

Антибактеріальні властивості екстрактів фітодобавок

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Антибактеріальні властивості екстрактів фітодобавок
Antibacterial properties of phyto-additive extracts
 
Creator Лебеденко, Тетяна
Кожевнікова, Вікторія
Новічкова, Тамара
Сусло, Анастасія
Lebedenko, Tetiana
Kozhevnikova, Viktoriia
Novichkova, Tamara
Suslo, Anastasiia
 
Contributor Одеська національна академія харчових технологій, Україна
 
Subject 664.66.019
 
Date 2016-01-21T14:58:46Z
2016-01-21T14:58:46Z
2015-05-19
2015-05-19
 
Type Article
 
Identifier Антибактеріальні властивості екстрактів фітодобавок / Тетяна Лебеденко, Вікторія Кожевнікова, Тамара Новічкова, Анастасія Сусло // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій», 19–21 травня 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 206-207. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7315
Lebedenko T., Kozhevnikova V., Novichkova T., Suslo A. (2015) Antybakterialni vlastyvosti ekstraktiv fitodobavok [Antibacterial properties of phyto-additive extracts]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" (Tern., 19–21 travnia 2015 roku), pp. 206-207 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» присвяченої 55-річчю заснування ТНТУ та 170-річчю з дня народження Івана Пулюя
 
Format 206-207
 
Coverage 19–21 травня 2015 року
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU