Запис Детальніше

Динаміка мікробіологічного і денітрифікуючого процесів у технології соління огірків

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Динаміка мікробіологічного і денітрифікуючого процесів у технології соління огірків
Microbiological and denitrifying processes in technology pickles cucumbers
 
Creator Кухтин, Микола Дмитрович
Покотило, Олег
Мельнічук, Оксана Євстахівна
Сельський, Володимир Романович
Kukhtyn, Nicholas
Pokotylo, Oleg
Melnychuk, Oksana
Selskyi, Vladimir
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
 
Subject 664.84
 
Date 2016-01-21T14:58:33Z
2016-01-21T14:58:33Z
2015-05-19
2015-05-19
 
Type Article
 
Identifier Динаміка мікробіологічного і денітрифікуючого процесів у технології соління огірків / Микола Кухтин, Олег Покотило, Оксана Мельнічук, Володимир Сельський // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій», 19–21 травня 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 204. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7313
Kukhtyn N., Pokotylo O., Melnychuk O., Selskyi V. (2015) Dynamika mikrobiolohichnoho i denitryfikuiuchoho protsesiv u tekhnolohii solinnia ohirkiv [Microbiological and denitrifying processes in technology pickles cucumbers]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" (Tern., 19–21 travnia 2015 roku), pp. 204 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» присвяченої 55-річчю заснування ТНТУ та 170-річчю з дня народження Івана Пулюя
 
Format 204
 
Coverage 19–21 травня 2015 року
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU