Запис Детальніше

Вплив глюканвмісної борошняної сировини на якість бісквітних напівфабрикатів

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив глюканвмісної борошняної сировини на якість бісквітних напівфабрикатів
The influence glucanase flour on the quality of raw materials biscuit semi-finished products
 
Creator Іоргачова, Катерина Георгіївна
Макарова, Ольга
Котузаки, Олена
Iorgacheva, Ekaterina
Makarova, Olga
Kotuzaky, Elena
 
Contributor Одеська національна академія харчових технологій, Україна
 
Subject 664.68
664.641.1
66.069.852
 
Date 2016-01-21T14:58:20Z
2016-01-21T14:58:20Z
2015-05-19
2015-05-19
 
Type Article
 
Identifier Іоргачова К. Г. Вплив глюканвмісної борошняної сировини на якість бісквітних напівфабрикатів / Катерина Іоргачова, Ольга Макарова, Олена Котузаки // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій», 19–21 травня 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 201-202. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7311
Iorgacheva E., Makarova O., Kotuzaky E. (2015) Vplyv hliukanvmisnoi boroshnianoi syrovyny na yakist biskvitnykh napivfabrykativ [The influence glucanase flour on the quality of raw materials biscuit semi-finished products]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" (Tern., 19–21 travnia 2015 roku), pp. 201-202 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» присвяченої 55-річчю заснування ТНТУ та 170-річчю з дня народження Івана Пулюя
 
Format 201-202
 
Coverage 19–21 травня 2015 року
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU