Технологія цукатів з дикорослої сировини
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія цукатів з дикорослої сировини
Technology of the candied fruits made of wild-growing raw material |
|
Creator |
Афукова, Наталя
Afukova, Natalia |
|
Contributor |
Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна
|
|
Subject |
664.859.2
|
|
Date |
2016-01-21T14:57:53Z
2016-01-21T14:57:53Z 2015-05-19 2015-05-19 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Афукова Н. Технологія цукатів з дикорослої сировини / Наталя Афукова // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій», 19–21 травня 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 196. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7307 Afukova N. (2015) Tekhnolohiia tsukativ z dykorosloi syrovyny [Technology of the candied fruits made of wild-growing raw material]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" (Tern., 19–21 travnia 2015 roku), pp. 196 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» присвяченої 55-річчю заснування ТНТУ та 170-річчю з дня народження Івана Пулюя
|
|
Format |
196
|
|
Coverage |
19–21 травня 2015 року
Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|