Запис Детальніше

Технологія цукатів з дикорослої сировини

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія цукатів з дикорослої сировини
Technology of the candied fruits made of wild-growing raw material
 
Creator Афукова, Наталя
Afukova, Natalia
 
Contributor Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна
 
Subject 664.859.2
 
Date 2016-01-21T14:57:53Z
2016-01-21T14:57:53Z
2015-05-19
2015-05-19
 
Type Article
 
Identifier Афукова Н. Технологія цукатів з дикорослої сировини / Наталя Афукова // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій», 19–21 травня 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 196. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7307
Afukova N. (2015) Tekhnolohiia tsukativ z dykorosloi syrovyny [Technology of the candied fruits made of wild-growing raw material]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" (Tern., 19–21 travnia 2015 roku), pp. 196 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» присвяченої 55-річчю заснування ТНТУ та 170-річчю з дня народження Івана Пулюя
 
Format 196
 
Coverage 19–21 травня 2015 року
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU