Запис Детальніше

Особливості оцінки та проблеми підвищення харчової цінності пшеничного хліба

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості оцінки та проблеми підвищення харчової цінності пшеничного хліба
Features evaluation and problem of increasing the nutritional value of wheat bread
 
Creator Лебеденко, Тетяна
Соколова, Наталія
Lebedenko, Tatiana
Sokolova, Natalia
 
Contributor Одеська національна академія харчових технологій ,Україна
 
Subject 664.661.0223.3-021.4
582.635.5
 
Date 2016-01-21T14:58:53Z
2016-01-21T14:58:53Z
2015-05-19
2015-05-19
 
Type Article
 
Identifier Лебеденко Т. Особливості оцінки та проблеми підвищення харчової цінності пшеничного хліба / Тетяна Лебеденко, Наталія Соколова // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій», 19–21 травня 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 208-209. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7316
Lebedenko T., Sokolova N. (2015) Osoblyvosti otsinky ta problemy pidvyshchennia kharchovoi tsinnosti pshenychnoho khliba [Features evaluation and problem of increasing the nutritional value of wheat bread]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" (Tern., 19–21 travnia 2015 roku), pp. 208-209 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» присвяченої 55-річчю заснування ТНТУ та 170-річчю з дня народження Івана Пулюя
 
Format 208-209
 
Coverage 19–21 травня 2015 року
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU