Особливості оцінки та проблеми підвищення харчової цінності пшеничного хліба
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Особливості оцінки та проблеми підвищення харчової цінності пшеничного хліба
Features evaluation and problem of increasing the nutritional value of wheat bread |
|
Creator |
Лебеденко, Тетяна
Соколова, Наталія Lebedenko, Tatiana Sokolova, Natalia |
|
Contributor |
Одеська національна академія харчових технологій ,Україна
|
|
Subject |
664.661.0223.3-021.4
582.635.5 |
|
Date |
2016-01-21T14:58:53Z
2016-01-21T14:58:53Z 2015-05-19 2015-05-19 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Лебеденко Т. Особливості оцінки та проблеми підвищення харчової цінності пшеничного хліба / Тетяна Лебеденко, Наталія Соколова // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій», 19–21 травня 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 208-209. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7316 Lebedenko T., Sokolova N. (2015) Osoblyvosti otsinky ta problemy pidvyshchennia kharchovoi tsinnosti pshenychnoho khliba [Features evaluation and problem of increasing the nutritional value of wheat bread]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" (Tern., 19–21 travnia 2015 roku), pp. 208-209 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» присвяченої 55-річчю заснування ТНТУ та 170-річчю з дня народження Івана Пулюя
|
|
Format |
208-209
|
|
Coverage |
19–21 травня 2015 року
Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|