Запис Детальніше

Дослідження процесу просолювання оселедця атлантичного під впливом ультразвуку

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження процесу просолювання оселедця атлантичного під впливом ультразвуку
Study of salting atlantic herring under the influence of ultrasound
 
Creator Постнов, Геннадій
Яковлєв, Олег
Червоний, Віталій
Postnov, Gennady
Yakovliev, Oleg
Chervonyi, Vitalii
 
Contributor Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна
 
Subject 664.951.6
 
Date 2016-01-21T14:59:07Z
2016-01-21T14:59:07Z
2015-05-19
2015-05-19
 
Type Article
 
Identifier Постнов Г. Дослідження процесу просолювання оселедця атлантичного під впливом ультразвуку / Геннадій Постнов, Олег Яковлєв, Віталій Червоний // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій», 19–21 травня 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 211. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7318
Postnov G., Yakovliev O., Chervonyi V. (2015) Doslidzhennia protsesu prosoliuvannia oseledtsia atlantychnoho pid vplyvom ultrazvuku [Study of salting atlantic herring under the influence of ultrasound]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" (Tern., 19–21 travnia 2015 roku), pp. 211 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» присвяченої 55-річчю заснування ТНТУ та 170-річчю з дня народження Івана Пулюя
 
Format 211
 
Coverage 19–21 травня 2015 року
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU