Дослідження процесу просолювання оселедця атлантичного під впливом ультразвуку
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження процесу просолювання оселедця атлантичного під впливом ультразвуку
Study of salting atlantic herring under the influence of ultrasound |
|
Creator |
Постнов, Геннадій
Яковлєв, Олег Червоний, Віталій Postnov, Gennady Yakovliev, Oleg Chervonyi, Vitalii |
|
Contributor |
Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна
|
|
Subject |
664.951.6
|
|
Date |
2016-01-21T14:59:07Z
2016-01-21T14:59:07Z 2015-05-19 2015-05-19 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Постнов Г. Дослідження процесу просолювання оселедця атлантичного під впливом ультразвуку / Геннадій Постнов, Олег Яковлєв, Віталій Червоний // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій», 19–21 травня 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 211. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7318 Postnov G., Yakovliev O., Chervonyi V. (2015) Doslidzhennia protsesu prosoliuvannia oseledtsia atlantychnoho pid vplyvom ultrazvuku [Study of salting atlantic herring under the influence of ultrasound]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" (Tern., 19–21 travnia 2015 roku), pp. 211 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» присвяченої 55-річчю заснування ТНТУ та 170-річчю з дня народження Івана Пулюя
|
|
Format |
211
|
|
Coverage |
19–21 травня 2015 року
Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|