Запис Детальніше

Застосування системи НАССР при виробництві нових закусочних консервів

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Застосування системи НАССР при виробництві нових закусочних консервів
The use of quality systems HACCP in production of new snack air-tight
 
Creator Стоянова, Ольга
Зубкова, Катерина
Короленко, Віра
Stoyanova, Olga
Zubkova, Kateruna
Korolenko, Vira
 
Contributor Херсонський національний технічний університет, Україна
 
Subject 664.038
 
Date 2016-01-21T14:59:40Z
2016-01-21T14:59:40Z
2015-05-19
2015-05-19
 
Type Article
 
Identifier Стоянова О. Застосування системи НАССР при виробництві нових закусочних консервів / Ольга Стоянова, Катерина Зубкова, Віра Короленко // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій», 19–21 травня 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 217-218. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7323
Stoyanova O., Zubkova K., Korolenko V. (2015) Zastosuvannia systemy NASSR pry vyrobnytstvi novykh zakusochnykh konserviv [The use of quality systems HACCP in production of new snack air-tight]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" (Tern., 19–21 travnia 2015 roku), pp. 217-218 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» присвяченої 55-річчю заснування ТНТУ та 170-річчю з дня народження Івана Пулюя
http://etc-etalon.com/certification-department/international-standards/iso-22000-haccp
1.Денисенко І.П. Практичні аспекти запровадження системи НАССР на харчових підприємствах / І.П Денисенко І.П, О.В. Дорофієва // Испытание качества продукции. 2008.- № 3(18). – С.29-32.
2.http://etc-etalon.com/certification-department/international-standards/iso-22000-haccp
3.Пат. №60767 України МПК A23L 1/212 (2006.01) Консерви з цвітної капусти в соку з буряка Короленко В.О., Стоянова О.В., Широкий Є.І., Волох А.М., Любченко Н.М. - № u 201015184; заявл. 16.12.2010; опубл.25.06.2011, Бюл.№ 12.
1.Denysenko I.P. Praktychni aspekty zaprovadzhennia systemy NASSR na kharchovykh pidpryiemstvakh, I.P Denysenko I.P, O.V. Dorofiieva, Yspytanye kachestva produktsyy. 2008, No 3(18), P.29-32.
2.http://etc-etalon.com/certification-department/international-standards/iso-22000-haccp
3.Pat. No 60767 Ukrainy MPK A23L 1/212 (2006.01) Konservy z tsvitnoi kapusty v soku z buriaka Korolenko V.O., Stoianova O.V., Shyrokyi Ye.I., Volokh A.M., Liubchenko N.M, № u 201015184; Decl. 16.12.2010; Publ.25.06.2011, Bull.No 12.
 
Format 217-218
 
Coverage 19–21 травня 2015 року
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU