Застосування системи НАССР при виробництві нових закусочних консервів
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Застосування системи НАССР при виробництві нових закусочних консервів
The use of quality systems HACCP in production of new snack air-tight |
|
Creator |
Стоянова, Ольга
Зубкова, Катерина Короленко, Віра Stoyanova, Olga Zubkova, Kateruna Korolenko, Vira |
|
Contributor |
Херсонський національний технічний університет, Україна
|
|
Subject |
664.038
|
|
Date |
2016-01-21T14:59:40Z
2016-01-21T14:59:40Z 2015-05-19 2015-05-19 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Стоянова О. Застосування системи НАССР при виробництві нових закусочних консервів / Ольга Стоянова, Катерина Зубкова, Віра Короленко // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій», 19–21 травня 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 217-218. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7323 Stoyanova O., Zubkova K., Korolenko V. (2015) Zastosuvannia systemy NASSR pry vyrobnytstvi novykh zakusochnykh konserviv [The use of quality systems HACCP in production of new snack air-tight]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" (Tern., 19–21 travnia 2015 roku), pp. 217-218 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» присвяченої 55-річчю заснування ТНТУ та 170-річчю з дня народження Івана Пулюя
http://etc-etalon.com/certification-department/international-standards/iso-22000-haccp 1.Денисенко І.П. Практичні аспекти запровадження системи НАССР на харчових підприємствах / І.П Денисенко І.П, О.В. Дорофієва // Испытание качества продукции. 2008.- № 3(18). – С.29-32. 2.http://etc-etalon.com/certification-department/international-standards/iso-22000-haccp 3.Пат. №60767 України МПК A23L 1/212 (2006.01) Консерви з цвітної капусти в соку з буряка Короленко В.О., Стоянова О.В., Широкий Є.І., Волох А.М., Любченко Н.М. - № u 201015184; заявл. 16.12.2010; опубл.25.06.2011, Бюл.№ 12. 1.Denysenko I.P. Praktychni aspekty zaprovadzhennia systemy NASSR na kharchovykh pidpryiemstvakh, I.P Denysenko I.P, O.V. Dorofiieva, Yspytanye kachestva produktsyy. 2008, No 3(18), P.29-32. 2.http://etc-etalon.com/certification-department/international-standards/iso-22000-haccp 3.Pat. No 60767 Ukrainy MPK A23L 1/212 (2006.01) Konservy z tsvitnoi kapusty v soku z buriaka Korolenko V.O., Stoianova O.V., Shyrokyi Ye.I., Volokh A.M., Liubchenko N.M, № u 201015184; Decl. 16.12.2010; Publ.25.06.2011, Bull.No 12. |
|
Format |
217-218
|
|
Coverage |
19–21 травня 2015 року
Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|