|
Поле |
Співвідношення |
|
Title |
Розширення асортименту хлібобулочних виробів на основі раціонального використання зернових ресурсів
Expanding the range of bakery products by rational use of grain resources
|
|
Creator |
Макарова, Ольга
Тортіка, Наталія
Хвостенко, Катерина
Makarova, Olga
Tortika, Natalia
Khvostenko, Katerina
|
|
Contributor |
Одеська національна академія харчових технологій, Україна
|
|
Subject |
664.66
664.76
|
|
Date |
2016-01-21T14:59:47Z
2016-01-21T14:59:47Z
2015-05-19
2015-05-19
|
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Макарова О. Розширення асортименту хлібобулочних виробів на основі раціонального використання зернових ресурсів / Ольга Макарова, Наталія Тортіка, Катерина Хвостенко // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій», 19–21 травня 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 219. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7324
Makarova O., Tortika N., Khvostenko K. (2015) Rozshyrennia asortymentu khlibobulochnykh vyrobiv na osnovi ratsionalnoho vykorystannia zernovykh resursiv [Expanding the range of bakery products by rational use of grain resources]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" (Tern., 19–21 travnia 2015 roku), pp. 219 [in Ukrainian].
|
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» присвяченої 55-річчю заснування ТНТУ та 170-річчю з дня народження Івана Пулюя
|
|
Format |
219
|
|
Coverage |
19–21 травня 2015 року
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
|
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU
|
|