Запис Детальніше

Розширення асортименту хлібобулочних виробів на основі раціонального використання зернових ресурсів

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розширення асортименту хлібобулочних виробів на основі раціонального використання зернових ресурсів
Expanding the range of bakery products by rational use of grain resources
 
Creator Макарова, Ольга
Тортіка, Наталія
Хвостенко, Катерина
Makarova, Olga
Tortika, Natalia
Khvostenko, Katerina
 
Contributor Одеська національна академія харчових технологій, Україна
 
Subject 664.66
664.76
 
Date 2016-01-21T14:59:47Z
2016-01-21T14:59:47Z
2015-05-19
2015-05-19
 
Type Article
 
Identifier Макарова О. Розширення асортименту хлібобулочних виробів на основі раціонального використання зернових ресурсів / Ольга Макарова, Наталія Тортіка, Катерина Хвостенко // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій», 19–21 травня 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 219. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7324
Makarova O., Tortika N., Khvostenko K. (2015) Rozshyrennia asortymentu khlibobulochnykh vyrobiv na osnovi ratsionalnoho vykorystannia zernovykh resursiv [Expanding the range of bakery products by rational use of grain resources]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" (Tern., 19–21 travnia 2015 roku), pp. 219 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» присвяченої 55-річчю заснування ТНТУ та 170-річчю з дня народження Івана Пулюя
 
Format 219
 
Coverage 19–21 травня 2015 року
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU