Особливості теплової обробки продуктів у роторно-вихрових емульсорах
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Особливості теплової обробки продуктів у роторно-вихрових емульсорах
Particularities of the heat treatment product in the rotorvortex emulsifier |
|
Creator |
Шинкарик, Марія Миколаївна
Ворощук, Віктор Ярославович Shynkaryk, Mariya Voroshchuk, Viktor |
|
Contributor |
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
|
|
Subject |
637.024
|
|
Date |
2016-01-21T14:59:53Z
2016-01-21T14:59:53Z 2015-05-19 2015-05-19 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Шинкарик М. М. Особливості теплової обробки продуктів у роторно-вихрових емульсорах / Марія Шинкарик, Віктор Ворощук // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій», 19–21 травня 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 220. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7325 Shynkaryk M., Voroshchuk V. (2015) Osoblyvosti teplovoi obrobky produktiv u rotorno-vykhrovykh emulsorakh [Particularities of the heat treatment product in the rotorvortex emulsifier]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" (Tern., 19–21 travnia 2015 roku), pp. 220 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» присвяченої 55-річчю заснування ТНТУ та 170-річчю з дня народження Івана Пулюя
|
|
Format |
220
|
|
Coverage |
19–21 травня 2015 року
Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|