Запис Детальніше

Особливості теплової обробки продуктів у роторно-вихрових емульсорах

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості теплової обробки продуктів у роторно-вихрових емульсорах
Particularities of the heat treatment product in the rotorvortex emulsifier
 
Creator Шинкарик, Марія Миколаївна
Ворощук, Віктор Ярославович
Shynkaryk, Mariya
Voroshchuk, Viktor
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
 
Subject 637.024
 
Date 2016-01-21T14:59:53Z
2016-01-21T14:59:53Z
2015-05-19
2015-05-19
 
Type Article
 
Identifier Шинкарик М. М. Особливості теплової обробки продуктів у роторно-вихрових емульсорах / Марія Шинкарик, Віктор Ворощук // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій», 19–21 травня 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 220. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7325
Shynkaryk M., Voroshchuk V. (2015) Osoblyvosti teplovoi obrobky produktiv u rotorno-vykhrovykh emulsorakh [Particularities of the heat treatment product in the rotorvortex emulsifier]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" (Tern., 19–21 travnia 2015 roku), pp. 220 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» присвяченої 55-річчю заснування ТНТУ та 170-річчю з дня народження Івана Пулюя
 
Format 220
 
Coverage 19–21 травня 2015 року
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU