Вплив фруктових порошків на якість помадних мас
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив фруктових порошків на якість помадних мас
The impact of fruit powders on the quality of fondant mass |
|
Creator |
Янчик, Марія
Нєміріч, Олександра Гавриш, Андрій Солонуха, Юлія Цьома, Марина Ianchyk, Maria Niemirich, Olexandra Havrysh, Andriy Solonuha, Julia Tsyoma, Marina |
|
Contributor |
Національний університет харчових технологій, Україна
|
|
Subject |
663.916
|
|
Date |
2016-01-21T15:00:18Z
2016-01-21T15:00:18Z 2015-05-19 2015-05-19 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Вплив фруктових порошків на якість помадних мас / Марія Янчик, Олександра Нєміріч, Андрій Гавриш, Юлія Солонуха, Марина Цьома // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій», 19–21 травня 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 223. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7328 Ianchyk M., Niemirich O., Havrysh A., Solonuha J., Tsyoma M. (2015) Vplyv fruktovykh poroshkiv na yakist pomadnykh mas [The impact of fruit powders on the quality of fondant mass]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" (Tern., 19–21 travnia 2015 roku), pp. 223 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» присвяченої 55-річчю заснування ТНТУ та 170-річчю з дня народження Івана Пулюя
|
|
Format |
223
|
|
Coverage |
19–21 травня 2015 року
Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|