Запис Детальніше

Вплив фруктових порошків на якість помадних мас

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив фруктових порошків на якість помадних мас
The impact of fruit powders on the quality of fondant mass
 
Creator Янчик, Марія
Нєміріч, Олександра
Гавриш, Андрій
Солонуха, Юлія
Цьома, Марина
Ianchyk, Maria
Niemirich, Olexandra
Havrysh, Andriy
Solonuha, Julia
Tsyoma, Marina
 
Contributor Національний університет харчових технологій, Україна
 
Subject 663.916
 
Date 2016-01-21T15:00:18Z
2016-01-21T15:00:18Z
2015-05-19
2015-05-19
 
Type Article
 
Identifier Вплив фруктових порошків на якість помадних мас / Марія Янчик, Олександра Нєміріч, Андрій Гавриш, Юлія Солонуха, Марина Цьома // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій», 19–21 травня 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 223. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7328
Ianchyk M., Niemirich O., Havrysh A., Solonuha J., Tsyoma M. (2015) Vplyv fruktovykh poroshkiv na yakist pomadnykh mas [The impact of fruit powders on the quality of fondant mass]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" (Tern., 19–21 travnia 2015 roku), pp. 223 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції «Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій» присвяченої 55-річчю заснування ТНТУ та 170-річчю з дня народження Івана Пулюя
 
Format 223
 
Coverage 19–21 травня 2015 року
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU