Посилення конкурентної позиції підприємства через підвищення якості продукції, робіт та сфери послуг
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Посилення конкурентної позиції підприємства через підвищення якості продукції, робіт та сфери послуг
Strengthening a company’s competitive position through improving the quality of products, works and services |
|
Creator |
Кирич, Н.
Погайдак, О. Kyrych, N. Pohaydak, O. |
|
Subject |
658.62.018
|
|
Date |
2016-01-22T14:53:18Z
2016-01-22T14:53:18Z 2014-10-29 2014-10-29 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Кирич Н. Посилення конкурентної позиції підприємства через підвищення якості продукції, робіт та сфери послуг / Н. Кирич, О. Погайдак // Матеріали ⅩⅧ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 29-30 жовтня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 211-212. — (Секція: Менеджмент у виробництві та соціальній сфері).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7506 Kyrych N., Pohaydak O. (2014) Posylennia konkurentnoi pozytsii pidpryiemstva cherez pidvyshchennia yakosti produktsii, robit ta sfery posluh [Strengthening a company’s competitive position through improving the quality of products, works and services]. Materialy ⅩⅧ naukovoi konferentsii TNTU im. I. Puliuia (Tern., 29-30 October 2014), pp. 211-212 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
1. Васильченко А. Давайте орієнтуватися на економіку // Хлібопродукти. - 2004.- № 8.- С.26-28. 2. Пасхавер Б. Пріоритети продовольчого ціноутворення // Економіка України. - 2003.- №4.- С.4-12. 1. Vasylchenko A. Davaite oriientuvatysia na ekonomiku, Khliboprodukty, 2004, No 8, P.26-28. 2. Paskhaver B. Priorytety prodovolchoho tsinoutvorennia, Ekonomika Ukrainy, 2003, No 4, P.4-12. |
|
Format |
211-212
|
|
Coverage |
29-30 жовтня 2014 року
29-30 October 2014 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|