Запис Детальніше

Посилення конкурентної позиції підприємства через підвищення якості продукції, робіт та сфери послуг

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Посилення конкурентної позиції підприємства через підвищення якості продукції, робіт та сфери послуг
Strengthening a company’s competitive position through improving the quality of products, works and services
 
Creator Кирич, Н.
Погайдак, О.
Kyrych, N.
Pohaydak, O.
 
Subject 658.62.018
 
Date 2016-01-22T14:53:18Z
2016-01-22T14:53:18Z
2014-10-29
2014-10-29
 
Type Article
 
Identifier Кирич Н. Посилення конкурентної позиції підприємства через підвищення якості продукції, робіт та сфери послуг / Н. Кирич, О. Погайдак // Матеріали ⅩⅧ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 29-30 жовтня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 211-212. — (Секція: Менеджмент у виробництві та соціальній сфері).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/7506
Kyrych N., Pohaydak O. (2014) Posylennia konkurentnoi pozytsii pidpryiemstva cherez pidvyshchennia yakosti produktsii, robit ta sfery posluh [Strengthening a company’s competitive position through improving the quality of products, works and services]. Materialy ⅩⅧ naukovoi konferentsii TNTU im. I. Puliuia (Tern., 29-30 October 2014), pp. 211-212 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Матеріали ⅩⅧ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
1. Васильченко А. Давайте орієнтуватися на економіку // Хлібопродукти. - 2004.- № 8.- С.26-28.
2. Пасхавер Б. Пріоритети продовольчого ціноутворення // Економіка України. - 2003.- №4.- С.4-12.
1. Vasylchenko A. Davaite oriientuvatysia na ekonomiku, Khliboprodukty, 2004, No 8, P.26-28.
2. Paskhaver B. Priorytety prodovolchoho tsinoutvorennia, Ekonomika Ukrainy, 2003, No 4, P.4-12.
 
Format 211-212
 
Coverage 29-30 жовтня 2014 року
29-30 October 2014
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU